Antena 3 CNN Sport Fotbal extern SuperJuve trece de Reggina şi ajunge pe locul doi: 4-0 (VIDEO)

SuperJuve trece de Reggina şi ajunge pe locul doi: 4-0 (VIDEO)

SuperJuve trece de Reggina şi ajunge pe locul doi:  4-0 (VIDEO)
30 Noi 2008   •   00:30

Juventus a primit-o pe Reggina ce venea după două meciuri câştigate, cu Udinese şi Atalanta, sperând să îşi revină după întâlnirea cu Inter.
Deşi ploua intens pe stadionul din Torino, gazdele nu şi-au ascuns intenţile şi au încercat să preia controlul meciului. La cinci minute de la fluierul de început, părea că veştile sunt rele din partea lui Mauro Camoranesi. Acesta a căzut grav pe umăr şi părea că are nevoie de o schimbare, dar a reuşit să stea în teren. Astfel că în minutul 13, reuşeşte o pasă bună pentru Del Piero, care cade în careu dar nu se acordă nimic.
Căpitanul bianconero îşi ia revanşa când reuşeşte o pasă cu călcâiul spre Pavel Nedved, care de pe partea stângă aruncă mingea lui Camoranesi, nemarcat. Din apropierea porţii trimite în plasă cu putere (29?).
Reggina aproape că reuşeşte o egalare la patru minute după, dar Santos nimereşte doar bara. În afara acestei ocazii Juve a dominat prima jumătate, iar cu patru minute până la pauză Nedved trece pe lângă 2-0.
Golul vine chiar înainte de fluierul primei reprize, când Camoranesi centrează de pe dreapta pentru Amauri, care reuşeşte să agaţe mingea chiar când părea că s-a dezechilibrat.
La pauză, ploaia s-a transformat în ninsoare, iar în aceste condiţii s-a jucat până la final, ceea ce a făcut ca meciul să fie destul de haotic. Oricum tot Juventus a continuat să atace.
În minutul 62 vine şi golul trei, prin Chiellini loveşte mingea cu capul în poartă la lovitura liberă a lui Cristian Molinaro, introdus la pauză în locul lui Camoranesi.
Un fault făcut de Reggina îi dă ocazia lui Del Piero să înscrie din penalti- min 74.
Victoria o duce pe Juve pe locul doi, alături de Milan, cu 27 de puncte, ambele la trei puncte de liderul Inter..


Meciuri disputate sâmbătă
JUVENTUS - REGGINA 4-0
29? Camoranesi, 44? Amauri, 62? Chiellini, 74' Del Piero (pen.)
CATANIA - LECCE 1 - 1

DUMINICA
Atalanta - Lazio
Cagliari - Sampdoria
Genoa - Bologna
Inter - Napoli
Roma - Fiorentina
Siena - Torino
Udinese - Chievo
Palermo - Milan
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano Juventus Torino
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close