Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Totti s-a accidentat şi va lipsi cel puţin o lună

Totti s-a accidentat şi va lipsi cel puţin o lună

Totti s-a accidentat şi va lipsi cel puţin o lună
22 Dec 2008   •   17:10

Ghinioanele se ţin lanţ pentru Totti. Dacă începutul sezonului l-a găsit accidentat, motiv pentru care a şi lipsit în acel început atât de slab de campionat pentru AS Roma, căpitanul roman s-a accidentat din nou. De data aceasta coapsa dreaptă este cea care îi face probleme probleme lui Totti, lovit în partida din ultima etapă, pierdută de AS Roma cu 3-2 împotriva Cataniei lui Walter Zenga.
Planurile Romei au de suferit, întrucât atacantul va trebui să ia repaus total zece zile, după care se va vedea cât va trebui să stea, anunţă www.corrieredellosport.it. Din nefericire pentru suporterii giallorossi, nimeni nu speră că jucătorul va reveni mai repede de o lună. Astfel, sfârşitul anului nu va face notă discordantă, Totti stând 2008 în clinici şi pe tuşă la fel de mult ca pe terenul de joc. Dacă în martie a lipsit doar 15 zile din cauza coapsei stângi, în aprilie el s-a accidentat grav al genunchi şi a lipsit patru luni. Din cauza acelei accidentări, de altfel, nici nu a putut juca la potenţial maxim în partida pe care AS Roma a pierdut-o pe Stadio Olimpico, cu 2-1, în compania lui CFR Cluj.
Francesco Totti nu a jucat în acest sezon decât 723 de minute pentru AS Roma din maximul de 1530 , timp în care a marcat 5 goluri. Clasamentul golgheterilor este condus de Marco di Vaio, cu 12 goluri.
Foto: www.mcalcio.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma Serie A
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close