Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Transfer fabulos făcut de Liverpool

Transfer fabulos făcut de Liverpool

Transfer fabulos făcut de Liverpool
20 Iul 2018   •   08:51

Internaţionalul brazilian Alisson s-am transferat de la AS Roma la Liverpool pentru suma de 72,5 milioane de euro, un record pentru un portar, au anunţat cele două cluburi de fotbal joi seara, citate de AFP. 

''Jucătorul de 25 de ani a semnat un contract de lungă durată cu Reds după ce a efectuat vizita medicală regulamentară şi a semnat documentele transferului său, la Melwood'', a precizat Liverpool. 

Roma a confirmat suma tranzacţiei pe contul său de Twitter: ''Alisson Becker a semnat transferul său la Liverpool pentru o sumă ce poate atinge 72,5 de milioane de euro''. 

Alisson, titular la Cupa Mondială din Rusia, unde Selecao a fost eliminată de Belgia, în sferturile de finală, a doborât vechiul record pentru un portar, deţinut de compatriotul său Ederson, transferat vara trecută de la Benfica la Manchester City pentru 40 de milioane de euro. 

Potrivit presei italiene şi britanice, durata contractului ar fi de cinci ani. 

Portarul brazilian, format la Internacional Porto Alegre înainte de a ajunge în Italia, în 2016, este o achiziţie dorită de managerul german Jurgen Klopp, care vrea să îl înlocuiască pe compatriotul său Loris Karius, mai ales după prestaţia catastrofală din finala Ligii Campionilor, pierdută de ''cormorani'' cu 1-3 în faţa echipei Real Madrid, după două gafe uriaşe ale lui Karius. 

''Sunt foarte fericit, e un vis devenit realitate să port tricoul prestigios al unui club aşa important şi obişnuit să câştige tot timpul'', a declarat Alisson pe site-ul clubului englez. 

''Este un pas uriaş în cariera mea şi în viaţa mea să fac parte din acest club, din această familie. Sunt sigur că voi da tot ce am mai bun'', a adăugat sud-americanul. 
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close