Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Triplă marca Inzaghi pentru AC Milan în victoria, 3-0, cu Atalanta (VIDEO)

Triplă marca Inzaghi pentru AC Milan în victoria, 3-0, cu Atalanta (VIDEO)

Triplă marca Inzaghi pentru AC Milan în victoria, 3-0, cu Atalanta (VIDEO)
Sursa foto: filippo inzaghi
08 Mar 2009   •   19:00

Atacantul de 35 de ani, Filippo Inzaghi, s-a dovedit încă o dată decisiv pentru AC Milan în victoria de duminică, scor 3-0, cu Atalanta. Cu toate acestea, "Pippo" nu a fost deloc singurul jucător periculos de pe teren, mulţi alţi jucători trecând rând pe rând pe lângă marcarea unui gol pe San Siro. Cele trei puncte aduse de Inzaghi nu o pot face să spere la titlu în Serie A, dar lupta pentru un loc în Liga Campionilor este în continuare deschisă, nu mai puţin de trei echipe putând depăşi AC Milan în orice moment.
Meciul de duminică ar fi putut reprezenta ultima apariţie pentru David Beckham în tricoul lui Milan, după ce contractul său de împrumut lua sfârşit pe 9 martie, adică luni. Clubul din capitala italiană a modei a anunţat, însă, oficial rămânerea lui Beckham la club până în vară, sub formă de împrumut. Vestea bună l-a făcut pe englez să fie într-o foarte bună dispoziţie de joc, în ciuda poziţiei neobişnuite pe care a ocupat-o pe teren, central, chiar în spatele atacanţilor Filippo Inzaghi şi Alexandre Pato. Formula de start aleasă de tehnicianul Ancelotti a funcţionat, însă, perfect, şi primul gol a venit chiar în minutul 7, potrivit Eurosport.
Inzaghi a marcat după ce o centrare a lui Beckham a ajuns greu la Zambrotta, care a recentrat pentru veteranul din avanposturile lui Milan şi acesta a deschis scorul. Oaspeţii nu s-au lăsat, însă, şi Jaime Valdes aproape că l-a bătut pe Abbiati după o cursă spectaculoasă şi a readus curajul jucătorilot de la Atalanta. Văzând că se poate, aceştia au lansat o ofensivă puternică la poarta lui Milan, iar Federico Peluso şi Gianvito Plasmati au fost foarte aproape de gol în minutele 30 şi 35. Abbiati a făcut minuni între buturi, dar a avut şi noroc atunci când, după pauză, şutul lui Ferreira Pinto a trecut pe lângă stâlpul porţii.
Inzaghi a vrut să pună capăt emoţiilor şi a realizat desprinderea cu două goluri în doar trei minute. Mai întâi, în minutul 71, fostul internaţional italian a profitat în stilu-i caracteristic de pe urma unei neînţelegeri între fundaşi şi portar şi a înscris cu stângul în poarta goală, informează sursa citată. În minutul 74, Pippo realizează "hat-trick-ul", după o combinaţie a lui Pato şi Zambrotta pe partea stângă, pasa inteligentă a fundaşului lateral găsindu-l pe Inzaghi liber în faţa porţii, de unde acesta nu ştie să rateze.
"Rossoneri" au putut, din acel moment, să aştepte liniştiţi finalul partidei, minutele rămase fiind mai mult un prilej de sărbătoare. Inzaghi şi Beckham au fost aplaudaţi în picioare de publicul de pe San Siro atunci când au fost schimbaţi şi AC Milan a câştigat trei puncte importante în lupta cu Fiorentina, Genoa şi AS Roma
Iată celelalte rezultate înregistrate duminică în Serie A:
Chievo - Cagliari 1-1

Fiorentina - Palermo 0-2

Catania - Siena 0-3

Napoli - Lazio 0-2

Bologna - Sampdoria 3-0

Lecce - Reggina 0-0
Golurile din meciul AC Milan - Atalanta 3-0:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan david beckham Serie A
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close