Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA a decis: FK Pobeda, 8 ani interdicţie în cupele europene

UEFA a decis: FK Pobeda, 8 ani interdicţie în cupele europene

UEFA a decis: FK Pobeda, 8 ani interdicţie în cupele europene
Sursa foto: UEFA a decis excluderea echipei macedonene de fotbal FK Pobeda din cupele europene, având în vedere implicarea acesteia în activitãþi de pariuri ilegale. Mãsura a fost luatã vineri ºi se va aplica pentru o perioadã de 8 ani. Practicile de manipulare folo
17 Apr 2009   •   21:02

UEFA a decis excluderea echipei macedonene de fotbal FK Pobeda din cupele europene, având în vedere implicarea acesteia în activităţi de pariuri ilegale. Măsura a fost luată vineri şi se va aplica pentru o perioadă de 8 ani. Practicile de manipulare folosite de macedoneni au avut loc în preliminariile ediţiei 2004-2005 a Champions League, potrivit AFP.
Preşedintele formaţiei macedonene, Aleksandar Zabrcanec, şi fotbalistul Nikolce Zdraveski au fost suspendaţi pe viaţă din orice activitate corelată cu fotbal.
UEFA are în vedere ca aceste sanţiuni să se aplice la nivel mondial, urmând să facă demersuri în acest sens, conform Mediafax.
Suspendarea clubului va intra în vigoare din sezonul 2009-2010, însă FK Pobeda poate face apel în termen de trei zile de la luarea deciziei.

Antena 3

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close