Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un argentinian a reuşit golul săptămânii: Rabona de la marginea careului

Un argentinian a reuşit golul săptămânii: Rabona de la marginea careului

Un argentinian a reuşit golul săptămânii: Rabona de la marginea careului
de M.T.    |    09 Aug 2011   •   11:11

Pasele decisive din rabona nu mai sunt de mult timp o noutate în fotbal. Quaresma, Hulk sau Di maria sunt cunoscuţi pentru felul în care execută acest procedeu aproape perfect. Mult mai rare sunt însă golurile venite printr-o astfel de execuţie, iar atunci când se întâmplă, este cu adevărat un moment special.

Matias Urbano este un atacant argentinian de 30 de ani, al cărui nume nu spune nimic. Sau, mai corect spus, nu spunea nimic până acum două zile. Jucătorul echipei chiliene Union San Felipe a devenit o adevărată vedetă pe YouTube şi pentru fanii fotbalului după ce a reuşit un gol senzaţional în meciul de campionat împotriva celor de la Union La Calera.

La scorul de 1-0 în defavoarea echipei sale, Urbano a primit o centrare la marginea careului de 16 metri, puţin în spate, ceea ce l-a determinat pe jucătorul argentinian, probabil instinctiv, să execute o rabona care l-a învins pe portarul advers. A fost golul care a decis rezultatul final şi care l-a transformat ăe atacantul lui Union San Felipe într-un star internaţional. Fie doar şi pentru puţin timp.

 

×
Subiecte în articol: Chile
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close