Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fost internaţional mexican a fost împuşcat mortal în plină stradă

Un fost internaţional mexican a fost împuşcat mortal în plină stradă

Un fost internaţional mexican a fost împuşcat mortal în plină stradă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Aug 2011   •   10:26

Fostul fundaş al echipei Cruz Azul şi al naţionalei Mexicului Ignacio Flores Ocaranza a fost împuşcat mortal la Cuernavaca, oraş situat la 90 kilometri la sud de Ciudad de Mexico, au anunţat autorităţile locale, citate de Mediafax.

 
Flores a fost împuşcat de 27 de ori în craniu, piept şi abdomen când se afla în maşină alături de doi dintre fraţii săi, care au fost răniţi, şi de un copil de 10 ani, care a scăpat nevătămat, a spus Efrain Vega, purtătorul de cuvânt al Parchetului din Morelos.
 
Din câte se pare, fostul jucător se întorcea dintr-o vizită la mama sa, iar ipoteza unui jaf este exclusă, pentru că bunurile victimelor au fost găsite intacte.
 
Ignacio „Nacho” Flores a evoluat alături de naţionala Mexicului la Cupa Mondială din 1978 şi a câştigat cinci titluri de campion în tricoul echipei Cruz Azul.
 
Statul Morelos, unde se află Cuernavaca, este teatrul activităţilor mai multor organizaţii criminale, cum ar fi cartelul fraţilor Beltran Leyva sau cartelul Pacificul Sud, iar actele de violenţă s-au înmulţit în ultimii ani.

×
Subiecte în articol: asasinat Mexic
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close