Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un fotbalist celebru, dat afară de la club, își anunță retragerea

Un fotbalist celebru, dat afară de la club, își anunță retragerea

Un fotbalist celebru, dat afară de la club, își anunță retragerea
Sursa foto: Foto: Wikipedia
03 Mar 2017   •   19:04

Fotbalistul Kevin Grosskreutz, fost internaţional german, şi-a anunţat retragerea din activitate după ce a fost dat afară de divizionara secundă VfB Stuttgart fiindcă a fost implicat, în stare de ebrietate, într-o altercaţie nocturnă la începutul săptămânii, informează AFP. 

În noaptea de luni spre marţi, jucătorul de 28 de ani fost rănit la cap în urma unei altercaţii la care au participat câteva persoane şi a fost internat în spital. VfB Stuttgart i-a reproşat că a fost beat şi mai ales că a antrenat cu el în acea noapte trei jucători ai echipei Under 17. Clubul a anunţat că a reziliat cu efect imediat contractul lui Grosskreutz, ce era valabil până în 2018. 

Într-o conferinţă de presă convocată în grabă, fundaşul, cu ochii în lacrimi, şi-a cerut scuze. El a spus că a acceptat să-i fie reziliat contractul şi a anunţat că nu mai vrea "să aibă nimic de-a face cu fotbalul profesionist". 

El i-a urat lui Stuttgart să promoveze în prima divizie. Clubul la care este legitimat şi Alexandru Maxim este lider acum în eşalonul secund. 

''Jucătorii primei echipe trebuie să fie modele pentru club şi pentru cei tineri'', a indicat într-un comunicat directorul sportiv al clubului, Jan Schindelmeiser. 

Grosskreutz a îmbrăcat de şase ori tricoul naţionalei când evolua la Borussia Dortmund, ultima oară în septembrie 2014. Fundaşul a făcut parte din lotul pentru Mondialul 2014, dar nu a jucat niciun minut în turneul câştigat de selecţionata ţării sale. 

El nu a jucat duminică în meciul Stuttgart - Kaiserslautern, din cauza unei accidentări la picior. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: VfB Stuttgart
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close