Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un meci din campionatul Argentinei a fost suspendat, după ce un poliţist a fost împuşcat

Un meci din campionatul Argentinei a fost suspendat, după ce un poliţist a fost împuşcat

Un meci din campionatul Argentinei a fost suspendat, după ce un poliţist a fost împuşcat
06 Iun 2011   •   16:15

Violenţa din fotbalul sud-american face tot mai multe victime. Partida dintre Newell's Old Boys şi San Lorenzo a fost suspendată, după ce un poliţist a fost împuşcat de huligani în Rosario.

 
Surprinzător este faptul că omul legii nu a căzut la mijloc într-un conflict dintre suporterii celor două echipe, ci într-unul al fanilor lui Newell's. Doi huligani ai formaţiei din Rosario au tras mai multe focuri de armă spre un grup rival din galerie, unul dintre gloanţe lovindu-l pe poliţist într-una dintre fese. Din fericire, viaţa bărbatului nu a fost în niciun moment în pericol.
 
Imediat după incident, Cristian Sola, şeful poliţiei din Rosario, şi Horacio Ghirardi, responsabilul pentru securitate în provincia Santa Fe, au anunţat suspendarea meciului care ar fi trebuit să se dispute pe stadionul Marcelo Bielsa.
 
Este cel de-al treilea meci suspendat în Argentina de la începutul acestui an din cauza violenţelor de pe stadioane. În martie, întâlnirea dintre Velez Sarsfield şi San Lorenzo a fost întreruptă după numai şapte minute, după ce un fan a murit în luptele dintre poliţie şi suporteri, iar în urmă cu două săptămâni, partida de la La Plata dintre Estudiantes şu Huracan a fost oprită la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, din cauza susţinătorilor echipei locale, care s-au revoltat din pricina rezultatului.

×
Subiecte în articol: Argentina
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close