Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un nou dezastru pentru Bayern, 0-1 cu Schalke 04, şi titlul pare pierdut (VIDEO)

Un nou dezastru pentru Bayern, 0-1 cu Schalke 04, şi titlul pare pierdut (VIDEO)

Un nou dezastru pentru Bayern, 0-1 cu Schalke 04, şi titlul pare pierdut (VIDEO)
Sursa foto: halil altintop
25 Apr 2009   •   23:35

Jurgen Klinsmann a fost cel mai hulit om de pe Allianz Arena sâmbătă, în timpul partidei Bayern Munchen - Schalke 04 0-1. Rezultatele îi pot duce pe bavarezi la şase puncte de primul loc cu cinci etape înainte de final, iar situaţia este greu de acceptat pentru suporteri, care i-au strigat lui Klinsmann să plece de la echipă.
Un dezavantaj de trei puncte nu este deloc liniştitor, iar unul de şase puncte este aproape insurmontabil, chiar şi pentru o echipă ca Bayern. Nevoită să învingă pentru a reveni pe locul al doilea în Bundesliga după ce Hertha lui Max Nicu a învins şi ea vineri, Bayern nu s-a descurcat deloc şi a cedat presiunii. Golul oaspeţilor a venit într-un mod, s-ar putea spune, natural. Halil Altintop, frate geamăn cu Hamit, jucător chiar la Bayern, s-a descotorosit de fundaşi în minutul 21 al partidei şi a marcat nestingherit cu piciorul la un corner de pe partea dreaptă, după ce un coleg al său a sărit fals după minge.

A urmat un meci extrem de tensionat, în care jucătorii celor două echipe cu greu şi-au putut stăpâni nervii şi cartonaşele s-au dat ca pâinea caldă. Jermaine Jones de la Schalke a primit, întâi, cartonaşul roşu în minutul 70, iar starul de la Bayern Frank Ribery l-a urmat şi el la cabine şase minute mai târziu.
Jose Sosa a fost aproape de a egala pentru bavarezi în minutul 37, atunci când a trimis mingea în bară direct din lovitură liberă, dar nici Schalke nu s-a lăsat mai prejos, trecând pe lângă dublarea avantajului prin Farfan şi Kuranyi. Meciul s-a terminat nefericit pentru Bayern, care, dacă Wolfsburg învinge duminică în deplasarea de le Energie Cottbus, poate recunoaşte că şansele la titlu s-au evaporat.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Schalke 04 Bundesliga
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close