Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un nou pas greşit pentru Real Madrid, 1-1 la Villarreal. Barcelona s-a apropiat la 6 puncte de echipa lui Mourinho

Un nou pas greşit pentru Real Madrid, 1-1 la Villarreal. Barcelona s-a apropiat la 6 puncte de echipa lui Mourinho

Un nou pas greşit pentru Real Madrid, 1-1 la Villarreal. Barcelona s-a apropiat la 6 puncte de echipa lui Mourinho
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    22 Mar 2012   •   10:40

Pentru a doua oară în decurs de patru zile, Real Madrid a ratat victoria pe final ca urmare a unei lovituri libere, actualul lider din La Liga remizând în deplasare cu Villarreal, scor 1-1, într-un meci în care Jose Mourinho şi doi dintre jucători săi au fost eliminaţi.

De pasul greşit al madrilenilor profită FC Barcelona, care s-a apropiat la doar 6 puncte de gruparea „blanco”, după ce a câştigat cu 5-3 pe teren propriu meciul cu Granada.

Cristiano Ronaldo a marcat al 33-lea gol din campionat, în minutul 62 al partidei de pe El Madrigal, după o pasă excelentă a lui Mesut Ozil, şi a deschis scorul pentru oaspeţi. Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Villarreal a reuşit să egaleze cu opt minute înainte de final, când Marcos Senna a executat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

A fost momentul în care nervii madrilenilor au cedat. Mai întâi, Jose Mourinho a fost eliminat pentru proteste, fiind imediat urmat de Sergio Ramos, autorul unei intrări urâte asupra unui adversar, şi de Mezut Ozil, care l-a aplaudat ironic pe arbitru.

Deşi nimeni de la Rela Madrid nu a discutat cu presa la finalul partidei, Cristiano Ronaldo a fost auzit spunând: „A fost un jaf! Încă un jaf”.

De cealaltă partem gazdele nu şi-au ascuns satisfacţia pentru rezultatul obţinut. „Să fii condus de Real Madrid şi totuşi să reuşeşti să nu pierzi este un lucru foarte important. Cred că arbitrajul a fost bun, şi noi am fi putut primi două penaltyuri, iar ei s-au plâns de alte lucruri. Arbitrul este mereu de vină, dar ăsta este fotbalul”, a spus Marcos Senna, autorul golului prin care Villarreal a obţinut un punct.

În celelalte partide disputate miercuri seară, Valencia a pierdut surprinzător pe teren propriu în faţa ultimei clasate, Real zaragoza, scor 1-2, în timp ce Atletico Madrid a învins cu 2-1 acasă pe Athletic Bilbao.

Levante continuă să viseze la un loc de Liga Campionilor, după succesul cu 3-1 obţinut pe terenul lui Real Sociedad, iar Mallorca a câştigat cu 3-2 la Gijon.


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close