Antena 3 CNN Sport Fotbal extern United învinge în ultimul minut City, în derby-ul oraşului Manchester

United învinge în ultimul minut City, în derby-ul oraşului Manchester

United învinge în ultimul minut City, în derby-ul oraşului Manchester
17 Apr 2010   •   18:51

Manchester United le-a dat încă o dată fanilor emoţii, câştigând partida cu rivala Manchester City în prelungirile echipei, când Paul Scholes a adus toate cele trei puncte cu o lovitură de cap.

Într-un moment în care meciul se îndrepta spre un rezultat pe care niciuna dintre cele două formaţii nu îl dorea, Evra a centrat perfect pentru Scholes care a direcţionat lovitura de cap pe lângă Given.

În urma acestei victorii, Manchester s-a apropiat la un singur punct de Chelsea, în clasamentul din Premier League, şi speră ca londonezii să fie încurcaţi, sâmbătă seara, de Chelsea, pe White Hart Lane.

"Tottenham ne este datoare să învingă Chelsea. Victoria noastră le-a facilitat drumul spre Liga Campionilor. Dacă înving Chelsea pot urca pe locul patru", a declarat Sir Alex Ferguson.

Ca un fapt inedit, arbitrul de la meciul Manchester City - Manchester United a fost schimbat după ce Steve Bennett, centralul care fusese delegat la această partidă, nu a putut părăsi România din cauza norului de cenuşă vulcanică ce perturbă traficul aerian. Bennett se afla în România după ce a participat la un curs FIFA pentru arbitri.

Alte rezultate:
Birmingham C. 0 - 0 Hull C.
Blackburn R. 2 - 3 Everton
Fulham 0 - 0 Wolverhampton W.
Stoke C. 1 - 2 Bolton W.
Sunderland 2 - 1 Burnley


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Premier League
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close