Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Utrecht - Steaua 1-1. Roş-albaştrii rămân codaşi în grupa K din Europa League

Utrecht - Steaua 1-1. Roş-albaştrii rămân codaşi în grupa K din Europa League

Utrecht - Steaua 1-1. Roş-albaştrii rămân codaşi în grupa K din Europa League
21 Oct 2010   •   22:03

Steaua a obţinut al doilea punct în grupa K a Europa League, după ce a smuls un rezultat de egalitate în deplasare la Utrecht. Gruparea olandeză a deschis scorul şi tot ea a egalat printr-un autogol, acestea fiind primele goluri marcate de Utrecht în grupele Europa League.

În minutul 24 al partidei Mulenga i-a trimis o pasă în adâncime lui Nijholt. Acesta a încearcat să treacă de Geraldo, dar s-a împiedicat de acesta. Suporterii olandezilor au cerut penalty la intervenţia brazilianului, dar centralul partidei nu a acordat nimic.

Olandezii au avut şi un gol anulat, Wolfswinkel fiind sancţionat de arbitru pentru o poziţie de ofsaid. Totul s-a petrecut după o bâlabâială incredibilă în careul roş-albaştrilor. Latovlevici, Ricardo şi Gardoş nu au reuşit să respingă din 6 metri o minge uşoară, Mertens a profitat de neînţelegerea steliştilor, a pasat pentru Wolfswinkel care a trimis în bară, iar apoi a împins mingea în poartă.

În minutul 60 s-a marcat şi primul gol. Ricardo a pierdut o minge în faţa propriului careul, iar Duplan a şutat la colţul lung, fără speranţe pentru Tătăruşanu. Lăcătuş şi-a împins echipa în atac şi golul a venit după o centrare a lui Tănase de pe dreapta, când Gardoş l-a incomodat pe Schut care a împins mingea cu capul în propria poartă.

În minutul 92, Tătăruşanu a intervenit salvator la o reluare din vole a lui Mulenga, respingând de pe linia porţii şi păstrând rezultatul de egalitate. Un rezultat însă care duce seria de meciuri fără victorie a Stelei într-o competiţie europeană, exceptând tururile preliminare, la 26 de partide.

În cealaltă partidă, Napoli şi Liverpool au remizat, scor 0-0.

Clasamentul grupei K
1. Liverpool 3j, 5p
2. Napoli 3j, 3p
3. Utrecht 3j, 3p
4. Steaua 3j, 2p

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti FC Utrecht europa league
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close