Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Valencia cedează locul doi Sevillei, după o seară dramatică în La Liga

Valencia cedează locul doi Sevillei, după o seară dramatică în La Liga

Valencia cedează locul doi Sevillei, după o seară dramatică în La Liga
11 Ian 2009   •   04:34

Villarreal a revenit de la 0-2 pentru a egala Valencia, scor 3-3, într-o încântătoare întâlnire din La Liga pe Mestalla. Echipa gazdă a deschis scorul încă din primul minut, când Ruben Baraja s-a văzut nemarcat în careu pentru a marca din centrarea lui Joaquin. Valencia şi-a dublat avantajul în minutul 9, prin David Villa, care apoi a lovit bara. Joaquin a şutat şi el în transversală, contribuind la jocul magic al Valenciei, în timp ce Villarreal părea fără replică.
Dar ocaziile au început să apară şi pentru oaspeţi, iar rezerva Fabricio Feuntes a redus din handicap. Ambele tabere au ratat o sumedenie de ocazii în repriza secundă, înainte ca Joseba Llorente să egaleze în minutul 75. Egalitatea a durat mai puţin de două minute, Edu înscriind din centrarea lui Joaquin.
Meciul totuşi nu se terminase, iar Joan Capdevilla a reuşit să obţină un penalty pentru Villarreal. Giuseppe Rossi a executat calm lovitura de pedeapsă şi a pus capăt unei seri dramatice, negându-i Valenciei şansa de a rămâne pe locul doi în clasament şi de a se apropia de liderul Barcelona.
În celălalt meci al serii, Sevilla a revenit după ce a fost condusă, având un om în minus, şi s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Deportivo La Coruna, urcând pe locul doi în La Liga. Luis Fabiano, Dirnel Renato şi Diego Capel au marcat pentru Sevilla, după ce Enzo Maresca a fost eliminat, în timp ce Depor a deschis scorul în minutul 34.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: La Liga
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close