Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Van der Sar gafează şi Lovenkrands îi strică recordul. I-a dat gol după 1.311 de minute(VIDEO)

Van der Sar gafează şi Lovenkrands îi strică recordul. I-a dat gol după 1.311 de minute(VIDEO)

Van der Sar gafează şi Lovenkrands îi strică recordul. I-a dat gol după 1.311 de minute(VIDEO)
Sursa foto: Edwin van der Sar
05 Mar 2009   •   09:54

Portarul lui Manchester United, Edwin van der Sar, nu a reuşit să stabilească un nou record european de invincibilitate între buturi. Olandezul a gafat decisiv şi a fost învins în minutul 9 al partidei de miercuri din Premier League cu Newcastle, câştigate de "Diavolii Roşii" cu scorul de 2-1 pe St James' Park. Van der Sar a fost la doar câteva zeci de minute de recordul european, deţinut de belgianul Danny Verlinden imbatabil pentru 1.390 de minute în 1990.
Ultimul gol pe care în primise în Premier League internaţionalul olandez de 38 de ani data tocmai de pe 8 noiembrie, când tânărul francez Samir Nasri, de la Arsenal, îl bătuse în derby de două ori. De atunci, anunţă Mediafax, goalkeeperul a păstrat poarta lui United intactă în 16 meciuri, 14 dintre acestea disputându-se în Premier League. Chiar dacă nu a reuşit să stabilească un record european, "Olandezul Zburător" se poate lăuda că a reuşit să depăşească performanţa similară din campionatul englez, care îi aparţinea, în trecut, lui Petr Cech, cehul din poarta lui Chelsea. Veteranul de la formaţia din Manchester a depăşit acest record pe 27 ianuarie, dar nu a reuşit să îşi treacă numele în statistici şi la nivel european, primind gol cu 80 de minute înainte de stabilirea recordului.
Van der Sar nu a mai apărat în ultimele partide ale lui United, fiind menajat de tehnicianul Alex Ferguson, care a preferat să îi testeze şi pe ceilalţi doi portari din lot.
Iată golul lui Lovenkrands:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close