Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Veşti bune din Olanda: Mihăiţă Neşu şi-a mişcat mâna dreaptă

Veşti bune din Olanda: Mihăiţă Neşu şi-a mişcat mâna dreaptă

Veşti bune din Olanda: Mihăiţă Neşu şi-a mişcat mâna dreaptă
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Iun 2011   •   10:03

Victoria României împotriva Bosniei nu a fost singura veste bună primită vineri seară de fotbalul românesc. În timp ce Mutu şi Marica înscriau golurile prin care tricolorii reveneau în cursa calificării la Euro, în Olanda, Mihăiţă Neşu şi-a mişcat pentru prima oară mâna dreaptă, la 25 de zile distanţă de accidentarea teribilă pe care a suferit-o la antrenamentele lui FC Utrecht.

 
Medicii olandezi spun că Neşu a început să simtă partea dreaptă a trunchiului, iar acest lucru i-a permis să facă acea mişcare. „Faptul că începe să simtă uşor partea dreaptă este cu siguranţă un semn al îmbunătăţirii situaţiei sale”, a declarat doctorul Frank Hellemondt.
 
Mihai Neşu e un om minunat, un caracter extraordinar, care nu a supărat niciodată pe nimeni. Îl aştept să redevină cel pe care îl cunosc. El nu merită să i se întâmple absolut nimic rău”, a declarat selecţionerul Răzvan Lucescu la finalul partidei cu Bosnia, în timp ce Tătăruşanu a dedicat victoria fostului stelist: „Este o veste foarte bună pentru noi şi pentru familia lui Neşu, căruia îi dedic acest succes. Ne dorim să îşi revină cât mai repede”.

×
Subiecte în articol: Mihaita Nesu FC Utrecht
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close