Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Vojvodina Novi Sad a părăsit terenul în minutul 80 al finalei Cupei Serbiei

Vojvodina Novi Sad a părăsit terenul în minutul 80 al finalei Cupei Serbiei

Vojvodina Novi Sad a părăsit terenul în minutul 80 al finalei Cupei Serbiei
12 Mai 2011   •   14:28

Fotbalul din Serbia primeşte o altă lovitură în plin, după recentele probleme de huliganism care l-au adus în atenţia UEFA. Finala Cupei s-a încheiat după numai 80 de minute, jucătorii echipei Vojvodina Novi Sad părăsind terenul în semn de protest faţă de deciziile arbitrului.

Partizan Belgrad, care conducea în acel moment cu scorul de 2-1, a fost desemnată câştigătoare şi a primit trofeul în faţa propriilor fani chiar pe stadionul marii rivale, Steaua Roşie, acolo unde s-a disputat meciul.

În minutul 80 al partidei, Vojvodinei i-a fost anulat un gol, la puţină vreme după ce Partizan primise un penalty prin care a dus scorul la 2-1. Decizia arbitrului Slobodan Veselinovic l-a înfuriat la culme pe Zvonimir Vukic, tehnicianul echipei din Novi Sad, care şi-a retras jucătorii de pe teren şi apoi a refuzat să participe şi la conferinţa de presă de după meci.

De asemenea, festivitatea de premiere a fost boicotată de învinşi, ceea ce a trezit furia antrenorului lui Partizan. „Simţeam de la început că se poate întâmpla ceva de felul acesta. Am fost uimiţi când cererea Vojvodinei de a amâna debutul meciului cu 30 de minute, pe motiv că nu le sosise galeria, a fost acceptată. Comportamentul lor nu este demn de o finalistă a unei astfel de competiţii. Totuşi, sperăm ca totul să se lămurească până ne vom întâlni din nou în viitorul sezon, pentru că o tensiune şi mai mare nu face deloc bine fotbalului din Serbia”, a declarat Aleksander Stanojevic.

Portarul lui Partizan, Vladimir Stojkovic, a atacat şi el decizia adversarilor. „Nu ar fi trebuit să li se permită să discute 10 minute dacă vor sau nu să continue meciul. Suntem pur şi simplu surprinşi de comportamentul lor”, a spus goalkeeperul.

×
Subiecte în articol: Partizan Belgrad
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close