Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Weekend slab pentru fundaşii români din Serie A: Chivu şi Goian, criticaţi

Weekend slab pentru fundaşii români din Serie A: Chivu şi Goian, criticaţi

Weekend slab pentru fundaşii români din Serie A: Chivu şi Goian, criticaţi
25 Oct 2010   •   11:58

Inter a fost aproape să piardă primul meci de pe teren propriu în ultimii trei ani, dar a remizat, scor 1-1, cu Sampdoria, în timp ce Lazio s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului după ce a învins cu 2-1 Cagliari.

În minutul 62, Chivu a pierdut mingea în faţa lui Cassano, acesta a centrat şi Guberti a deschis scorul. Antrenorul Rafael Benitez l-a înlocuit pe Chivu 16 minute mai târziu. Pentru Inter a egalat Samuel Eto'o, care a înscris al 15-lea său gol în toate competiţiile din acest sezon.

Chivu a fost criticat de presa italiană după meciul cu Sampdoria. Sportevai.it i-a acordat lui Chivu nota 5. "A pierdut în mod naiv mingea la golul Sampdoriei. Nu a avut o prestaţie convingătoare şi a fost înlocuit pe bună dreptate", a scris sursa amintită.

Nici Dorin Goian nu a fost iertat de presa din peninsulă, pentru evoluţia din meciul Udinese - Palermo, scor 2-1.    "Zi neagră pentru Goian", a scris livesicilia.it, care i-a acordat jucătorului român nota 4. "Complet pierdut. A greşit în ofsaid, a greşit în privinţa luării de măsuri împotriva adversarilor, a greşit la mijloc, a greşit aproape tot", a mai scris sursa citată.

Altfel, fostul atacant al Stelei din sezonul 2006-2007, francezul Thereau a marcat golul cu care Chievo a câştigat meciul de pe teren propriu împotriva Cesenei, scor 2-1

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close