Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Young Boys merge mai departe in Europa League. Vezi ce echipe s-au calificat în 16-imi

Young Boys merge mai departe in Europa League. Vezi ce echipe s-au calificat în 16-imi

Young Boys merge mai departe in Europa League. Vezi ce echipe s-au calificat în 16-imi
02 Dec 2010   •   13:46

Şapte alte echipe s-au calificat în 16-imile Europa League, Young Boys Berna fiind una dintre performerele serii după ce a întors dramatic soarta partidei cu Stuttgart, de miercuri.

Echipa din Bundesliga era deja calificată mai departe în grupa H, dar conducea totuşi cu 2-1 cu 9 minute înainte de final, în Elveţia. Young Boys a întors atunci soarta meciului, cu trei goluri rapide, şi s-a calificat astfel în 16-imi, profitând de egalul dintre Getafe şi Odense BK, scor 1-1.

Sampdoria - care a fost aproape să ajungă în grupele Ligii Campionilor în vară - va părăsi competiţiile europene la finalul anului, după ce a pierdut cu 1-2 în faţa lui PSV Eindhoven. Olandezii merg mai departe alături de Metalist Kharkiv, din grupa I, aceştia din urmă învingând pe final Debrecen cu 2-1.

Sergio Koke a reuşit o "dublă", dar coechipierul Nikos Lazaridis a fost cel care a marcat un gol ciudat pentru a oferi victoria lui Aris Salonic cu 3-2 pe terenul campioanei en-titre, Atletico Madrid. Spaniolii sunt dezavantajaţi acum de rezultatele directe, astfel că Aris are prima şansă la calificare, alături de Bayer Leverkusen, care a învins cu 1-0 pe Rosenborg.

Sporting Lisabona se poate gândi şi ea la tragerea la sorţi după ce a bătut pe Lille cu 1-0, în timp ce Hajduk Split şi-a luat adio de la Europa după 1-3 cu AEK Atena. Grecii au nevoie de doar un punct în ultima etapă pentru a se califica mai departe alături de Zenit St Petersburg, care a obţinut a cincea victorie consecutivă, în faţa lui Anderlecht.

Din Grupa A, Manchester City şi Lech Poznan merg în 16-imi.


×
Subiecte în articol: europa league
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close