Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zdenek Zeman, fericit să fie în cărţi pentru preluarea echipei Inter Milano

Zdenek Zeman, fericit să fie în cărţi pentru preluarea echipei Inter Milano

Zdenek Zeman, fericit să fie în cărţi pentru preluarea echipei Inter Milano
31 Mai 2010   •   15:04


Zdenek Zeman a vorbit recent despre cât de încântat este că preşedintele Massimo Moratti a dezvăluit că tehnicianul este unul dintre candidaţii pentru înlocuirea lui Jose Mourinho pe banca lui Inter Milano.

Moratti a declarat pentru GazzettaTv: ?Ar fi un gest de apreciere pentru om şi pentru antrenor. Aş putea să îl aleg pe el, care este tânăr în gândire".

Iar Zeman, care este liber de contract după perioada petrecută la Steaua Roşie Belgrad în 2008, spune că nu ar putea rezista unei oferte din partea lui Inter şi ar reveni asupra retragerii.

"Îi mulţumesc foarte mult lui Moratti. Sunt foarte mândru să ştiu că se gândeşte la mine pentru a prelua echipa. Este o onoare să fiu dorit de Inter, unde Moratti a construit un grup excepţional. Ar fi fantastic să antrenez o echipă plină de talent şi de campioni", a declarat Zeman pentru Corriere dello Sport.

Totuşi, Moratti a sugert zilele trecute că selecţionerul Angliei, Fabio Capello, rămâne prima opţiune pentru postul de antrenor, după Cupa Mondială din Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Inter Milano
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close