Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A dat de greu! Gabi Mureşan se gândeşte să renunţe la fotbal, pentru că joacă prea mult la CFR

A dat de greu! Gabi Mureşan se gândeşte să renunţe la fotbal, pentru că joacă prea mult la CFR

A dat de greu! Gabi Mureşan se gândeşte să renunţe la fotbal, pentru că joacă prea mult la CFR
11 Noi 2008   •   14:18

Obişnuit ca pe vremea lui Ioan Andone să încălzească banca de rezerve, Gabi Mureşan s-a speriat de faptul că depune prea mult efort în ultimul timp, la meciurile pe care le susţine echipa sa, CFR Cluj. Conform CanCan, fotbalistul spune că ritmul infernal al meciurilor disputate de CFR - în campionat, în Cupa României, în Liga Campionilor şi la echipa naţională - l-a adus în stadiul de a intra fără chef pe teren şi simte că nu mai poate rezista încărcăturii fizice şi psihice. "Nu mai pot! Am ajuns la disperare. Nu avem nicio zi liberă şi, chiar dacă antrenamentele sunt uşoare, simt că nu mă mai pot concentra. Ştiu că trebuie să vină vacanţa de iarnă, dar problema e că mai sunt nişte meciuri foarte importante până atunci", a explicat Gabi Mureşan pentru CanCan.
Fotbalistul spune că în partida cu FC Braşov, încheiată la egalitate, scor 1-1, nu a jucat bine pentru că a intrat pe teren plictisit şi cu dureri la genunchi. "Poate e mai bine să mă las de fotbal şi să scap de griji", a mai declarat Mureşan, care de la începutul sezonului a jucat meci de meci sub comanda lui Maurizio Trombetta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close