Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A fost dat afară de la echipă și acum rupe tăcerea: Toată lumea îl știe pe Becali

A fost dat afară de la echipă și acum rupe tăcerea: Toată lumea îl știe pe Becali

A fost dat afară de la echipă și acum rupe tăcerea: Toată lumea îl știe pe Becali
23 Feb 2018   •   18:57

Gabi Enache (27 de ani) s-a despărțit de FCSB, iar în scurt timp va deveni jucătorul rușilor de la Rubin Kazan. Acesta a vorbit despre detaliile noului său contract, dar și despre modul în care a fost îndepărtat de la FCSB. 

 "Acest transfer m-a luat și pe mine prin surprindere. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am înțeles cu Steaua, am semnat rezilierea și, în două ore, a venit oferta de la Rubin Kazan. Am făcut tot ceea ce a trebuit și am primit oferta pe mail. Aștept viza și luni urmează să semnez. Salariul nu se va compara cu cel de la FCSB, mă bucur că am primit această ofertă. Voi semna pe 4 luni cu opțiune de prelungire pe încă 3 ani.

"Mi s-a transmis că n-am voie să mă mai antrenez la FCSB, am vorbit cu Becali și mi-a zis că așa crede dânsul. Am fost în vestiar și mi s-a spus să nu mă mai schimb. Dacă n-ar fi apărut oferta, n-aș fi semnat rezilierea, dar Anamaria Prodan mi-a confirmat oferta.

Ne-am învățat cu criticile. Eu am știut unde semnez și fiecare jucător trebuie să fie puternic. Toată lumea îl știe pe domnul Becali, toată lumea îi știe criticile. Este dureros pentru un jucător să treacă de la o extremă la alta: azi ești cel mai bun, săptămâna viitoare ți se spune «Adio, reziliem!».

Am avut și meciuri mai puțin bune la FCSB, dar i-am spus lui Becali încă de când am venit de la Astra: «Dumneavoastră m-ați văzut la Astra ca mijlocaș dreapta, unde dădeam goluri și pase de gol. Ca fundaș nu mai pot face lucrurile pe care ați văzut dumneavoastră că le făceam la Giurgiu».

Eu am venit pe postul de fundaș dreapta, peste noapte am fost transformat în fundaș. Mi-am făcut treaba cum am putut și nu am comentat niciodată nimic", a declarat Enache, potrivit GSP.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close