Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A murit Sandu Neagu, fosta glorie a Rapidului (VIDEO)

A murit Sandu Neagu, fosta glorie a Rapidului (VIDEO)

A murit Sandu Neagu, fosta glorie a Rapidului (VIDEO)
17 Apr 2010   •   19:13

Membru al echipei Rapid care a câştigat primul titlu din istorie, în sezonul 1966/1967, Sandu Neagu a murit, sâmbătă, după ce a suferit un al doilea stop cardiorespirator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Universitar Bucureşti, dr. Bogdan Popescu, Sandu Neagu a fost internat în spital cu o fractură de şold, suferind şi de o ciroză. În dimineaţa de sâmbătă, fostul fotbalist a făcut un stop cardiac, fiind resuscitat, însă, după ora 13.00, a mai făcut un infarct, nemaiputând fi resuscitat, informează Mediafax.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat la GSpTV că una dintre peluze stadionului "Valentin Stănescu - Giuleşti" va purta numele fostului fotbalist rapidist.

Pe lângă titlul de campion, Sandu Neagu mai are în palmares două Cupe ale României, fiind cunoscut şi pentru golul antologic înscris la Cupa Mondială din 1970 împotriva Cehoslovaciei. Sandu era cunoscut şi sub apelativul de "eroul de la Guadalajara", în acel meci câştigat de "tricolori" cu 2-1 scoţând şi un penalty transformat de Dumitrache, după ce cehoslovacii deschiseseră scorul.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close