Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mititelu, cercetat penal după ce a bătut mai mulţi suporteri: ?eu sunt victima?

Adrian Mititelu, cercetat penal după ce a bătut mai mulţi suporteri: ?eu sunt victima?

Adrian Mititelu, cercetat penal după ce a bătut mai mulţi suporteri: ?eu sunt victima?
Sursa foto: adrian mititelu
20 Iun 2009   •   15:55

Finanţatorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, este cercetat de poliţiştii doljeni, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost implicat într-un scandal cu mai mulţi tineri care nu l-au lăsat să-şi parcheze maşina, adresându-i "lozinci jignitoare".

Potrivit Poliţiei Dolj, lucrătorii de la Secţia 1 Craiova au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, în incinta unui local. Barmanul localului le-a relatat poliţiştilor că în faţa barului a avut loc un scandal între Adrian Mititelu şi mai mulţi tineri, clienţi ai localului.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Adrian Mititelu, în timp ce se întorcea la locuinţa sa din Craiova, a avut un conflict spontan cu mai mulţi tineri care se aflau în stradă, din cauză că aceştia nu îl lăsau să îşi parcheze autoturismul, totodată, adresându-i lozinci jignitoare, scrie Mediafax.

"În urma acestui incident, M. Marius a suferit vătămări corporale minore, în acest sens fiind depusă şi o plângere" împotriva lui Mititelu, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Poliţiştii au mai stabilit că, în aceeaşi noapte, Petrişor C. (26 ani), din comuna Coşoveni, şi Claudiu M (26 ani), din Craiova, au provocat distrugeri minore la instalaţia de amplificare a sunetului pentru care administratorul barului nu doreşte să depună plângere penală.

"Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca poliţiştii să stabilească situaţia de fapt şi participaţia penală a fiecăreia dintre persoanele implicate", a mai precizat IPJ Dolj.
Mititelu a povestit că fanii furioşi nu l-au lăsat să intre cu maşina în curtea casei sale. Drept urmare, i-a luat la bătaie pe doi dintre indivizii aflaţi în barul de vizavi, vinovaţi că şi-au lăsat maşina în faţa porţii sale. În acelaşi timp bodyguarzii lui au vandalizat localul, în care se aflau aproximativ 30 de persoane
"Sunt o victimă, am fost atacat în faţa propriei mele case! Erau cel puţin 40 de persoane tolănite în faţa intrării cu pahare în mână. Ţipau şi săreau! Astfel de incidente se tot întâmplă de peste doi ani. Eu nu am bodyguarzi, la faţa locului au venit doi angajaţi. Nu am făcut nicio plângere la poliţie", a spus Adrian Mititelu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mititelu cercetare penala
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close