Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Mutu: "Nu îmi pasă dacă voi fi fluierat de tribuna din Ghencea!"

Adrian Mutu: "Nu îmi pasă dacă voi fi fluierat de tribuna din Ghencea!"

Adrian Mutu: "Nu îmi pasă dacă voi fi fluierat de tribuna din Ghencea!"
Sursa foto: Adrian Mutu
07 Feb 2009   •   13:36

Atacantul echipei naţionale a României, Adrian Mutu, va trebui să suporte la următorul meci al naţionalei, cu Croaţia, unul din lucururile pe care le detestă cel mai mult - publicul din Ghencea. Jucătorul Fiorentinei spune că acest lucru nu îl va interesa şi nici nu îi va afecta evoluţia din teren. Meciul este singurul lucru care va conta, spune Mutu, dar putem deduce cu uşurinţă că acesta nu va fi, oricum, cel mai plăcut meci din cariera jucătorului de 30 de ani.
"Ceea ce se întâmplă în afara gazonului nu mă interesează, mă voi comporta exact cum am făcut-o în partida Steaua-Fiorentina. Voi juca fără să ascult ce se strigă din tribune", a declarat Mutu pentru gsp.ro.
Faptul că Adrian Mutu nu se poate lăuda cu prea mulţi fani în Ghencea este unul arhicunoscut, jucătorul fiind hulit practic la toate apariţiile sale pe terenul "roş-albastru". Mutu a jucat pentru Dinamo în Ghencea, acest lucru urmărindu-l până în ziua de azi. De asemenea, mulţi dintre fidelii tribunei steliste şi-au pierdut încrederea în jucător în momentul în care s-a descoperit consumul de cocaină al acestuia.
Mutu a fost înjurat, de curând, pe stadionul Steaua, la partida României cu Belarusul, încheiată cu scorul de 3-1 pentru "tricolori", în momentul în care era pe marginea terenului cu capul spart, fiind îngrijit de medic. De asemenea, "Briliantul" a mai venit pe Ghencea chiar în toamna lui 2008, într-o partidă Steaua - Fiorentina, contând pentru grupele Ligii Campionilor.
Partida amicală dintre România şi Croaţia se va juca miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul Steaua.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close