Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Adrian Porumboiu, atac nimicitor la Răzvan Burleanu: Va fi președinte atât cât vrea mușchii lui

Adrian Porumboiu, atac nimicitor la Răzvan Burleanu: Va fi președinte atât cât vrea mușchii lui

Adrian Porumboiu, atac nimicitor la Răzvan Burleanu: Va fi președinte atât cât vrea mușchii lui
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iun 2017   •   13:03

Adrian Porumboiu, fost conducător la FC Vaslui, a vorbit despre situația de la FRF și despre regula impusă de Răzvan Burleanu.

Porumboiu a declarat că Răzvan Burleanu nu poate fi învins la alegerile FRF din 2018, indiferent de candidat, și spune că regula este una greșită.

"Articolul este incomplet. Trebuia să se scrie și că cei care nu au mâncat salam cu soia nu pot candida. Lucrurile ar fi fost perfecte. Lupescu nu poate candida pentru că el este la o organizație teroristă, UEFA (n.r. râde). Cum să nu-l lași pe Lupescu să candideze? El este cel mai îndreptățit să fie candidat. Are multe meciuri în națională și a lucrat și în FRF.

Nimeni nu are nicio șansă de a câștiga. Burleanu va fi președinte atât timp cât vor mușchii lui. Va câștiga și dacă vor candida Hagi sau Iohannis. Lucrurile sunt clare.Și-a făcut un comitet de electori, care nu poate fi depășit. Așa a făcut și Sandu. Dar el dădea câte o minge, în timp ce Burleanu, mai deștept, dă câte două.

Va exista un candidat din Generația de Aur, dar nu va câștiga. Cei din Generația de Aur nu se mai înțeleg și sunt disperați, iar Burleanu va profita. Ca altcineva să poate câștiga, trebuie să dea câte un Mercedes nou celor care votează", a spus Porumboiu, potrivit GSP.

×
Subiecte în articol: Adrian Porumboiu razvan burleanu FRF
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close