Antena 3 CNN Sport Fotbal intern AISS salută numirea lui Ienei la Steaua: Voiam să plece Becali, dar e bine şi aşa. E o victorie

AISS salută numirea lui Ienei la Steaua: Voiam să plece Becali, dar e bine şi aşa. E o victorie

AISS salută numirea lui Ienei la Steaua: Voiam să plece Becali, dar e bine şi aşa. E o victorie
09 Iun 2010   •   17:28

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti consideră numirea lui Emeric Ienei în postura de preşedinte al clubului Steaua ca fiind o victorie împotriva celor contestaţi. Purtătorul de cuvânt al AISS, Marius Nicolau, a salutat faptul că fostele glorii sunt readuse la club.

"E o victorie, mai întâi pentru că pleacă Argăseală din funcţie, iar mai apoi că cei din conducere, dar şi Becali, vor să construiască o echipă în jurul fostelor glorii. Noi doream ca Becali să plece, dar e bine şi aşa", a declarat Nicolau.

El a menţionat că este prematur să spună dacă protestele la adresa lui Becali vor înceta, dar că AISS va analiza posibilitatea să menţină liniştea pentru o perioadă. "E prematur să spun ce se va întâmpla cu protestele în continuare, dar ne vom întâlni joi sau vineri şi vom discuta", a spus Nicolau.

Emeric Ienei a confirmat miercuri că şi-a dat acceptul de a deveni preşedintele clubului Steaua, urmând să semneze contractul cu gruparea "roş-albastră" doar în cazul în care antrenor va veni Victor Piţurcă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close