Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Al Pacino, în vestiarul Stelei. Aplauze şi emoţii la discursul mobilizator al lui Mirel Rădoi

Al Pacino, în vestiarul Stelei. Aplauze şi emoţii la discursul mobilizator al lui Mirel Rădoi

Al Pacino, în vestiarul Stelei. Aplauze şi emoţii la discursul mobilizator al lui Mirel Rădoi
24 Aug 2015   •   14:59

Mirel Rădoi a fost acuzat de Gigi Becali că nu este în stare să motiveze echipa, astfel că antrenorul Stelei s-a conformat și le-a ținut un discurs de senzație jucătorilor Stelei, înainte de meciul cu CSU Craiova.

Cu două ore înainte de meci, toți jucătorii Stelei s-au adunat în vestiar și au ascultat discursul mobilizator al liderului Rădoi, desprins parcă din filmul "Any Given Sunday" cu Al Pacino.

“V-aţi săturat să râdă lumea de noi? V-aţi săturat să zică toţi că suntem nişte loseri? Demonstraţi-le cine sunteţi, închideţi-le gura! De ce nu le reamintiţi la fiecare meci că voi sunteţi campionii României şi că voi aţi dominat ultimele trei campionate? Dovediţi că meritaţi să îmbrăcaţi tricoul Stelei şi nu vă bateţi joc de el! De azi trebuie să arătăm ca o mare familie şi să demonstrăm că noi suntem cei mai buni din România!”, le-a transmis tehnicianul, conform GSP.ro.

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi Steaua Bucuresti FCSB
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close