Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alberto Malesani: Pun pariu că Mutu va deveni selecţionerul României

Alberto Malesani: Pun pariu că Mutu va deveni selecţionerul României

Alberto Malesani: Pun pariu că Mutu va deveni selecţionerul României
18 Noi 2009   •   15:47


Tehnicianul Alberto Malesani, care l-a pregătit pe Adrian Mutu pe vremea când a evoluat la Verona, a dezvăluit la Radio Toscana ce îi rezervă viitorul atacantului român. Malesani ar pune chiar pariu că Adrian Mutu va deveni selecţionerul României.

"Mutu este unul dintre cei mai puternici jucători pe care i-am antrenat, poate mai bun decât el au fost doar Crespo şi Batistuta. De el mă leagă o amintire pe care chiar şi Capello o ştie. Actualul selecţioner al Angliei m-a întrebat cum poate să rezolve problemele sale cu Mutu, dat fiind faptul că între Capello şi numărul zece al Fiorentinei erau unele dispute.

I-am spus atunci lui Capello că Mutu este orice mai puţin o persoană nepăsătoare, i-am dezvăluit faptul că Mutu întotdeauna păstrează un jurnal în care notează fiecare antrenament pe care îl face, deoarece el vrea să devină antrenor, odată terminată cariera de jucător. Pun pariu că viitorul lui Mutu este acela de a deveni selecţionerul României", a declarat antrenorul italian, citează Mediafax.

Ca antrenor, Alberto Malesani a pregătit pe Chievo Verona, AC Fiorentina, Ac Parma, Verona, Modena, Panathinaikos, Udinese şi Empoli.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close