Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alegeri FRF. Candidatul fără voturi, reacție amuzantă: Era o problemă dacă aveam un vot. Eu aşa zic. Pentru că nu ştiam cine m-a votat

Alegeri FRF. Candidatul fără voturi, reacție amuzantă: Era o problemă dacă aveam un vot. Eu aşa zic. Pentru că nu ştiam cine m-a votat

Alegeri FRF. Candidatul fără voturi, reacție amuzantă: Era o problemă dacă aveam un vot. Eu aşa zic. Pentru că nu ştiam cine m-a votat
18 Apr 2018   •   18:47

Fostul lector al Şcolii Federale de Antrenori, Ilie Drăgan, care nu a obţinut niciun sufragiu la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, miercuri, că era o problemă dacă primea un vot deoarece nu ştia de la cine l-a primit. 

"Era o problemă dacă aveam un vot. Eu aşa zic. Pentru că nu ştiam cine m-a votat. Aşa stau liniştit fără niciun vot. Cei care m-au propus au dat un exemplu şi pe care trebuie să-l urmeze toţi membri afiliaţi, dar şi viitorul preşedintele viitor. Propunerile sunt propuneri, voturile sunt voturi. Membrii afiliaţi trebuie lăsaţi să voteze pe cine doresc. Se credea că trebuie să ai voturile din partea celor care propun, ceea ce nu e adevărat", a spus Drăgan la finalul alegerilor. 

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului. 

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu. 

"Azi aţi fost fermi şi mândri. La rândul meu sunt mândru că fac parte din această familie. Deşi recunosc că nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Vă rog ca şi la următorul vot să îmi susţineţi echipa în Comitetul Executiv. Voi fi un preşedinte care va face totul pentru unitate. O unitate a oamenilor de bine", a spus Răzvan Burleanu imediat după numărarea voturilor. 

La Adunarea Generală au asistat Servet Yardinici, membru în Comitetul Executiv al UEFA şi Bjorn Vassallo, directorul asociaţiilor naţionale din Europa în cadrul FIFA, precum şi trei reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, Dacian Stan, Florin Moroşan şi Cezar Anghel. De asemenea, au fost prezenţi antrenorul Mircea Lucescu şi fostul fotbalist Cristian Chivu, în calitate de invitaţi ai candidatului Ionuţ Lupescu. 

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close