Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Alexandru Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Pandurii, deşi nu are nicio altă ofertă

Alexandru Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Pandurii, deşi nu are nicio altă ofertă

Alexandru Piţurcă şi-a reziliat contractul cu Pandurii, deşi nu are nicio altă ofertă
29 Iun 2009   •   14:34

Supărat că antrenorul Sorin Cârţu a spus despre el că este un jucător blazat, Alexandru Piţurcă şi-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

?Piţurcă a plecat să îşi caute echipă pentru că aceasta a fost dorinţa lui, să facă un pas înainte. Îi respectăm dorinţa, pentru că e un jucător care şi-a făcut datoria faţă de echipă în cei doi ani cât a jucat la Pandurii şi suntem datori să-l lăsăm să plece. A fost reziliat contractul pe cale amiabilă şi a primit o hârtie prin care a devenit liber de contract?, a declarat Marin Condescu, preşedintele gorjenilor, pentru Mediafax.

Fotbalistul a plecat în căutarea unei noi provocări, deşi a precizat că nu are nicio ofertă concretă. ?La Pandurii m-am plafonat în ultima perioadă şi nu-mi mai găsesc locul. Vreau să fac pasul către o altă echipă din prima ligă dar rămâne să văd ce oferte sunt şi să le analizez. Deocamdată nu e nimic concret?, a explicat el.

Alexandru Piţurcă s-a transferat la Pandurii în anul 2007 ca jucător liber de contract, el venind de la ŢSKA Sofia, unde a evoluat în sezonul 2006-2007, după ce sezoanele precedente jucase în liga doua, un an pentru FC Caracal şi un an pentru Universitatea Craiova. Piţurcă a mai fost şi jucătorul Stelei, unde a evoluat patru sezoane în perioada 2000-2004, pentru o jumătate de sezon, în 2003, fiind împrumutat la SSV Regensburg.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close