Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Amendă record la Dinamo: Ze Kalanga sancţionat cu 15.000 de euro pentru 20 de zile de absenţă

Amendă record la Dinamo: Ze Kalanga sancţionat cu 15.000 de euro pentru 20 de zile de absenţă

Amendă record la Dinamo: Ze Kalanga sancţionat cu 15.000 de euro pentru 20 de zile de absenţă
24 Iul 2009   •   13:25

Angolezul Ze Kalanga a primit o sancţiune-record pentru cele 20 de zile de întârziere la pregătirile echipe Dinamo, iar despărţirea lui de formaţia din Ştefan cel Mare pare iminentă. Mijlocaşul de 25 de ani a fost sancţionat cu 10% din salariul anual, adică 15.000 de euro.

Ze Kalanga n-a fost luat în Portugalia pentru amicalul cu FC Porto şi nu mai este deloc în graţiile şefilor, care s-au săturat de întârzierile sale devenite o obişnuinţă, informează Gazeta Sporturilor. "Dacă tot m-au amendat, nu înţeleg de ce nu m-au convocat pentru meci! Sunt şi pedepsit, şi cu banii luaţi. Nu e corect!", s-ar fi plâns africanul apropiaţilor.

Conducătorii lui Dinamo au explicat însă că l-au lăsat acasă de teamă să nu rămână din nou prin Portugalia, unde şi-a petrecut de altfel vacanţa. Ze Kalanga mai are un an de contract cu Dinamo, dar şi-ar dori să plece deja din Ştefan cel Mare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close