Antena 3 CNN Sport Fotbal intern AMICAL: CFR Cluj câştigă, cu mari emoţii, meciul cu Litex Lovech, scor 1-0

AMICAL: CFR Cluj câştigă, cu mari emoţii, meciul cu Litex Lovech, scor 1-0

AMICAL: CFR Cluj câştigă, cu mari emoţii, meciul cu Litex Lovech, scor 1-0
Sursa foto: Sebastian Dubarbier
07 Feb 2009   •   20:05

Campionii de la CFR Cluj au obţinut sâmbătă cea de-a patra victorie din actuala perioadă de pregătire, de data aceasta în faţa unei echipe bulgare Litex care s-a dovedit extrem de periculoasă. Într-o partidă în care s-au înregistrat multe debuturi în tricoul alb-vişiniu, argentinianul Sebastian Dubarbier a fost cel care a înscris golul victoriei după o fază atipică.
Echipa lui Ales Jindra şi Duşan Uhrin Jr. parcă nu s-a regăsit în prima repriză, motiv pentru care bulgarii şi-au creat ocazie după ocazie, semănând panică în careul lui Nuno Claro. Portarul portughez a fost, practic, eroul primei părţi a jocului, după ce a câştigat o serie de dueluri directe cu atacantul Popov.
Nici repriza secundă nu s-a desfăşurat într-o notă foarte diferită, dar tot CFR a fost cea care a marcat, contrar cursului jocului, în minutul 61. Atunci, după o pasă în adâncime şi o recentrare în mijlocul careului mic, Dubarbier s-a trezit cu mingea la picior. Argentinianul nu a iertat, cu toate că s-a bâlbâit serios înainte să şuteze. Finalul partidei a fost caracterizat de un număr mare de şuturi de la distanţă expediate de către amândouă echipele, fără succes însă. Meciul s-a terminat, în consecinţă, cu o victorie pe care clujenii se pot considera norocişi că au obţinut-o.
"Cred că meciurile din campionat vor fi mai dificile. Important este că n-am pierdut nici un meci până acum. Cred că avem o şansă mare să cîştigăm titlul. Dinamo şi Steaua sunt contracandidate puternice. Steaua are un nucleu puternic de jucător şi vor avea un cuvânt greu de spus chiar dacă nu au făcut transferuri. Rapidul poate să îşi revină pe parcurs, nu sunt de neglijat", a declarat fundaşul clujean Cristian Panin pentru GspTV după încheierea meciului.
Formaţia de start a Clujului: Nuno Claro - Viera, Cadu, Flores, Panin - Dani, E. Kone, Frangipane, Pereira - Y. Kone, Veljovic.
Pe parcurs au mai intrat: Dubarbier, Mara, Peralta
Vedeţi golul marcat de Sebastian Dubarbier în minutul 61:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close