Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone este la Bucureşti şi va negocia cu şefii lui Dinamo preluarea echipei

Andone este la Bucureşti şi va negocia cu şefii lui Dinamo preluarea echipei

Andone este la Bucureşti şi va negocia cu şefii lui Dinamo preluarea echipei
Sursa foto: ioan andone
09 Oct 2009   •   12:43

Cristi Borcea şi-a propus să aducă un nou antrenor în locul concediatului Dario Bonetti, şi a decis că îl va alege dintre "Andone, Andone şi Andone." Păstrând metafora oficialului dinamovist, toţi cei trei menţionaţi de acesta au sosit vineri la Bucureşti pentru negocieri. Ioan Andone s-a întors în ţară cu prima ocazie avută şi urmează să vorbească despre preluarea băncii tehnice a lui Dinamo.
Andone a avut, joi, meci în Cupa Emiratelor Arabe Unite cu echipa pe care o pregăteşte, Al Ahli Dubai. Formaţia sa a încheiat partida la egalitate cu Al Dhafra Abu Dhabi, cu scorul de 1-1, în Grupa A a competiţiei. Situaţia echipei nu este una tocmai fericită nici în campionat. După două etape din noul sezon, Al Ahli ocupă ultimul loc în clasament, cu două înfrângeri la activ şi un golaveraj dezastruos, de 2-8. Acest lucru ar putea favoriza plecarea "Fălcosului" de la echipa arabă, facilitând venirea la Dinamo.
"Am o listă cu trei antrenori, Andone, Andone, Andone. Altă variantă nu există, Andone face eforturi să găsească o soluţie de a ajunge în Ştefan cel Mare, pentru că el are o mentalitate de învingător, dar îl accept cu o singură condiţie - manager general, pentru că nu mai vreau să am de-a face cu echipa şi cu tot ce ţine de asta. Totul depinde de Andone, noi ţinem legătura cu el, m-a bucurat enorm dorinţa lui de a reveni. Azi sau mâine sigur se decide şi toţi acţionarii sunt de acord ca el să vină la Dinamo", a declarat preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, conform Mediafax.
Andone a negat că ar fi venit la Bucureşti pentru negocierile cu Dinamo, spunând că alte motive, personale, se află în spatele acestei călătorii:
"Am venit în Bucureşti pentru că am primit două zile libere de la club şi am de rezolvat nişte probleme personale. Nu pot să vorbesc de nicio negociere cu Dinamo pentru că nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli.", a precizat Andone, potrivit gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close