Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone: "Mă simt folosit de Borcea. Dar eu sunt Andone, am o valoare!"

Andone: "Mă simt folosit de Borcea. Dar eu sunt Andone, am o valoare!"

Andone: "Mă simt folosit de Borcea. Dar eu sunt Andone, am o valoare!"
Sursa foto: ioan andone
12 Ian 2010   •   10:45

Negocierile dintre Dinamo şi Ioan Andone par din ce în ce mai complicate, iar jucătorii vor începe pregătirea de iarnă fără să ştie cine îi va antrena în retur. Tehnicianul de 50 de ani este dezamăgit de felul în care Borcea, Turcu şi Neţoiu tratează negocierile şi nu mai ştie ce rol are, de fapt, în această ecuaţie. Conducătorii dinamovişti sunt dispuşi la discuţii, dar nu concrete, în timp ce Andone vrea să ştie exact în ce condiţii ar veni în Ştefan cel Mare.
"Eu sunt Andone! Să le intre bine în cap oamenilor, şi conducători, şi impresari, şi tot. Eu sunt Andone, şi am muncit pentru fiecare bucăţică de carieră. Ca jucător, ca antrenor, ca tot. Am mai preluat Dinamo de pe locul 7. Nu mi-e frică de nimic. Pot să vin şi cu o zi înainte de începutul returului să iau echipa, iar în trei luni să câştig campionatul. Care e problema?!", a tunat Andone în prosport.
Tehnicianul care a mai antrenat-o pe Dinamo în perioada 2002-2005 se declară şocat de faptul că, deşi preşedintele executiv Cristi Borcea a venit după el pentru negocieri până la Miami, dar şi în Dubai, se poartă acum ca şi cum Andone s-ar fi autopropus la echipă.
"Stau câteodată şi mă întreb: "Nu cumva m-oi fi dus eu să îi caut pe Borcea, pe Neţoiu la Miami?!". Sunt momente în care unii oameni de la Dinamo se comportă ca şi cum eu m-am autopropus. De fapt, m-a şi sunat cineva să îmi spună că s-ar fi luat iar Giovanni de mine şi ar fi zis ceva de genul ăsta. Îi transmit să stea liniştit şi să nu îl mai intereseze atât ce face Andone. Nici pe el şi nici pe alţii care îmi poartă atât de grijă. E o nebunie întreagă acolo şi cei care au de pierdut primii sunt tocmai cei care iubesc mai mult echipa.", a precizat "Fălcosul".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Dinamo Cristi Borcea
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close