Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone, prezentat oficial. Copos: Are obligaţia să câştige toate meciurile şi să îi calce pe jucători pe glezne

Andone, prezentat oficial. Copos: Are obligaţia să câştige toate meciurile şi să îi calce pe jucători pe glezne

Andone, prezentat oficial. Copos: Are obligaţia să câştige toate meciurile şi să îi calce pe jucători pe glezne
01 Apr 2010   •   13:18

Noul tehnician al giuleştenilor, Ioan Andone, a fost prezentat joi în cadrul unei conferinţe de presă şi a declarat că este încrezător în şansele de a readuce echipa pe drumul cel bun. Andone spune că avea nevoie de o nouă provocare, iar George Copos i-a oferit una pe măsură: să câştige toate meciurile rămase din acest sezon.

"Era nevoie de un şoc la echipă. Ioan Andone e un antrenor titrat, hotărât, care îşi doreşte performanţă. Asta nu înseamnă că domnul Nicolae Manea nu şi-a dorit să facă performanţă, dar a fost mult prea bun cu jucătorii. Domnul Andone are obligaţia să-i calce pe jucători pe gleznă, să îi facă să se trezească, pentru că avem jucători care sunt plătiţi şi cu 300.000 de euro, iar echipa e pe locul 7. Nu e în regulă", a declarat George Copos.

Andone e încântat de noua provocare şi spune că totul va ieşi bine. "E normal să am emoţii, dar trec uşor peste ele. După ce mă văd cu băieţii, voi scăpa de emoţii. Eu am avut mereu de lucru, provocarea mare a fost când am mers la Cluj, am fost privit cu scepticism, am câştigat Cupa, campionatul. Acum e altă provocare şi eu zic că va ieşi bine. Problema la Rapid e de ordin psihic, valoare există. E un lot extrem de echilibrat, avem jucători de valoare, nu sunt copii, ci jucători trecuţi prin multe. Dacă vom câştiga la Internaţional va fi mult mai simplu", a declarat Andone.

"Sunt 10 etape şi 30 de puncte în joc. Dacă faci 30 de puncte poţi lua titlul, dacă faci 20 poţi să nu mergi în Europa League. Ştiu ce mă aşteaptă. Numai cu jucătorii pot reuşi, ei au dus echipa unde e, ei o pot readuce pe drumul cel bun", a mai declarat tehnicianul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone Rapid Bucureşti George Copos
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close