Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Andone: Vin cu sufletul la Dinamo. Singura problemă e contractul cu Al Ahli

Andone: Vin cu sufletul la Dinamo. Singura problemă e contractul cu Al Ahli

Andone: Vin cu sufletul la Dinamo. Singura problemă e contractul cu Al Ahli
06 Oct 2009   •   22:38

Cristi Borcea a anunţat lista cu cei trei antrenori dintre care va alege un tehnician pentru Dinamo: Andone, Andone şi Andone. Antrenorul echipei Al Ahli nu spune nici el nu ofertei, dar trebuie mai întâi să îşi încheie contractul cu formaţia din Dubai. "Face eforturi pentru a putea să vină, îi plac provocările şi are o mentalitate de învingător", a declarat Borcea.

De partea cealaltă, Andone este de părere că numeroasele scandaluri de la Dinamo au apărut tocmai din cauza dorinţei foarte mari de a se face performanţă. "Nu vin la Dinamo pentru bani, vin cu sufletul. Am petrecut momente foarte bune acolo. Dinamo e un club foarte bine organizat, dar din dorinţa de a ajunge sus apar şi greşelile. Şi răbdarea aceasta are o limită. Dacă voi veni la Dinamo nu o să am nici o problemă cu cei de acolo. Singura problemă e contractul mau actual", a spus Ioan Andone la GSpTV.

Altfel, preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că a ajuns la o înţelegere verbală cu fostul tehnician al roş-albilor, Dario Bonetti, pentru rezilierea contractului. "Mai rămâne ca totul să fie pus pe hârtie. Nu au fost probleme din partea niciuneia dintre părţi. Există regretul şi de o parte, şi de alta. Important e să avem linişte acum la echipă", a spus Badea pentru NewsIn.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Andone
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close