Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Anghel Iordănescu: "A fost greşeala vieţii mele că am antrenat Rapidul"

Anghel Iordănescu: "A fost greşeala vieţii mele că am antrenat Rapidul"

Anghel Iordănescu: "A fost greşeala vieţii mele că am antrenat Rapidul"
Sursa foto: anghel iordanescu
25 Feb 2010   •   18:52

Antrenorul naţionalei României de la campania din Cupa Mondială din 1994 consideră că cea mai mare greşeală din cariera sa a fost aceea de a accepta să antreneze Rapidul. Simbol al Stelei ca jucător, Iordănescu consideră că lunile petrecute la cârma Rapidului în sezonul 2000-2001 nu ar fi trebuit să existe, dar ofeta lui George Copos a fost, la momentul respectiv, prea tentantă.
"Dacă am făcut o greşeală în cariera mea sportivă, atunci aceea a fost că am acceptat să merg la Rapid. Cred că greşeala a fost că m-am dus acolo, când toată activitatea mea a fost legată de Steaua şi naţională. Nu cred că trebuia să mă duc acolo", a precizat fostul jucător şi antrenor al Stelei la sport.ro.
"Fără să atace, Unirea nu are şanse să învingă Liverpool"
Anghel Iordănescu a rememorat peripeţiiile de la meciurile pe care echipa sa, Rapid, le-a jucat în 2000 împotriva lui Liverpool în Cupa UEFA. Bazându-se pe această experienţă, "Tata Puiu" le dă jucătorilor Unirii Urziceni câteva sfaturi înainte de meciul de pe Stadionul Ghencea, cu Liverpool.
"Este adevărat că a fost şi neşansă, dar în Giuleşti, Liverpool a câştigat făcând o partidă bună, iar la Liverpool a fost egal, în condiţiile am făcut şi o deplasaresare lungă, în sensul că domnul Copos era de pe atunci preocupat să salveze planeta şi ne-a trimis cu o aeronavă echipă de linie, pe la Londra, iar acolo, la aeroport, nu ne-au fost asigurate condiţiile normale de masă. Nu cred însă că trebuie să merg mai departe cu dezvăluirile. Am făcut totuşi un meci bun, am avut şi situaţii de a marca, ceea cele le doresc şi celor de la Unirea. Dar trebuie să ajungă şi prin careul lor, iar în tur nu au prea făcut asta. Unirea trebuie să înveţe şi faza de atac, nu doar cea defensivă. O echipă care vrea să se respecte, mai ales când joacă acasă, trebuie să atace. Dar Unirea trebuie să joace inteligent, pentru că contraatacurile lui Liverpool pot închide meciul. Cred totuşi că poate exista în această seară o minune pentru fotbalul românesc", a declarat Anghel Iordănescu pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close