Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi suferit o criză cardiacă în timpul meciului cu Craiova

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi suferit o criză cardiacă în timpul meciului cu Craiova

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi suferit o criză cardiacă în timpul meciului cu Craiova
21 Iul 2019   •   22:02

Probleme mari pentru Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Dinamo. Neagoe s-a prăbușit pe banca tehnică a formației dinamoviste în minutul 25 al partidei Dinamo - Universitatea Craiova. Medicii au intervenit de urgență, ambulanța a venit la marginea terenului, iar Neagoe a fost stabilizat minute în șir înainte să fie tranportat la Spitalul de Urgență Floreasca. Partida a fost întreruptă aproape 20 de minute, iar jucătorii celor două formații păreau îngroziți.

Dinamo a pierdut primul meci din acest sezon al Ligii cu 0-5 la Viitorul Constanța. Aducerea lui Neagoe pe banca tehnică acum aproape o lună și jumătate a fost puternic contestată de suporteri care au luat cu asalt baza de pregătire de la Săftica. Suporterii se află în conflict cu conducerea clubului și cu finanțatorul Ionuț Negoiță, după ce acesta l-a dat afară pe antrenorul Mircea Rednic.

Eugen Neagoe are 51 de ani, a fost un important jucător al Universității Craiova, dar a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo în sezonul 1997-1998, marcând șase goluri. În mare parte a sezonului trecut, Neagoe a antrenat-o pe Sepsi Sf. Gheorghe cu care a reușit, în premieră, calificarea în play-off.

Dănciulescu: Acum se simte mai bine!

"Din câte știu eu, acum se simte mult mai bine, fotbalul nu mai contează în aceste momente. Vom merge după meci la el, la spital. Nu s-a simțit bine, a spus că are un puseu de tensiune. Nu am stat foarte aproape ca să stau să văd care a diagnosticul", a declarat la pauză team managerul Ionel Dănciulescu.

 

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close