Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Aproape de un acord! Sabău a negociat luni cu acţionarii lui Dinamo până târziu în noapte

Aproape de un acord! Sabău a negociat luni cu acţionarii lui Dinamo până târziu în noapte

Aproape de un acord! Sabău a negociat luni cu acţionarii lui Dinamo până târziu în noapte
Sursa foto: ioan sabau
16 Iun 2009   •   10:54

Dinamo este foartea aproape de a ajunge la un acord cu unul dintre antrenorii foarte curtaţi din ultimele sezoane în Liga I. Dacă nimeni nu l-a putut "smulge" cinci ani pe Ioan Ovidiu Sabău de la Bistriţa, acum tehnicianul a plecat de bunăvoie de la Gloria şi, luni, a venit la Bucureşti pentru a negocia direct cu conducerea lui Dinamo preluarea echipei. "Moţul" nu se declară speriat nici de situaţia de la club, nici de obictivele impuse.
Nicolae Badea, preşedintele CA de la Dinamo, a fost cel care a ţinut legătură cu Sabău în primă instanţă, transmiţându-le colegilor săi ce discutase. Despărţirea iminentă de Mircea Rednic i-a făcut pe oficialii clubului să grăbească cursul lucrurilor şi, astfel, Sabău a venit la Bucureşti luni seară, fiind luat de o maşină a "câinilor" şi dus la întâlnirea cu Nicolae Badea, care s-a prelungit până în adâncul nopţii.
Pentru a-şi face o idee şi mai clară despre cum ar decurge colaborarea cu jucătorii lui Dinamo, tehnicianul venit de la Gloria Bistriţa i-a sunat personal pe unii dintre jucătorii de bază ai echipei şi i-a întrebat ce părere ar avea despre venirea sa la club. Răspunsurile au fost încurajatoare, anunţă prosport.
Sabău şi-a exprimat părerea de rău pentru soarta lui Rednic, care va fi dat afară de la Dinamo pentru a doua oară în doi ani, dar a spus că aceasta este soarta antrenorilor şi că va merge la Dinamo cu inima deschisă, şi pentru că a jucat în "Ştefan cel Mare".
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close