Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Arbitrul Marius Martiş, eliberat din închisoare

Arbitrul Marius Martiş, eliberat din închisoare

Arbitrul Marius Martiş, eliberat din închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Sep 2010   •   22:04

Fostul arbitru Marius Martiş, judecat pentru complicitate la infracţiunea de luare de mită în dosarul lui Cornel Penescu şi al lui Liviu Făcăleaţă, a fost eliberat, joi, din Penitenciarul Colibaşi, în urma deciziei luate de Curtea de Apel Ploieşti, informează Agerpres.

Martiş a ieşit din închisoare după îndeplinirea tuturor formalităţilor, având totuşi obligaţia îndeplinirii unor condiţii speciale, printre care şi aceea de a se prezenta la instanţa de judecată şi la organul de poliţie din localitatea de domiciliu, conform programului de supraveghere întocmit de acesta sau ori de câte ori este chemat. De asemenea, arbitrul trebuie să nu schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici un fel de armă.

Marius Martiş era ultimul rămas în arest în dosarul în care mai sunt judecaţi fostul arbitru Ionică Serea, omul de afaceri piteştean Cornel Penescu şi administratorul firmelor acestuia, Liviu Făcăleaţă. Martiş şi Ionică Serea au fost arestaţi pe 30 aprilie, iar Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, pe 11 mai. Aceştia din urmă au fost însă puşi însă în libertate după mai puţin de două săptămâni de arest.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cornel Penescu
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close