Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Argăseală îl umileşte pe Marius Croitoru: "Du-te şi locuieşte în maşină cu soţia şi copiii!"

Argăseală îl umileşte pe Marius Croitoru: "Du-te şi locuieşte în maşină cu soţia şi copiii!"

Argăseală îl umileşte pe Marius Croitoru: "Du-te şi locuieşte în maşină cu soţia şi copiii!"
Sursa foto: marius croitoru
16 Iun 2009   •   09:28

Metodele folosite de oficialii Stelei pentru a scăpa de jucători nu sunt cele mai cinstite. Din contră, Marius Croitoru este doar ultimul jucător care este tratat de conducerea Stelei ca un sclav pe plantaţie şi i se dau ordine halucinante. Mijlocaşul exilat la Steaua II nu şi-a mai primit salariul de 7 luni şi a fost trimis să locuiască în maşină cu familia de preşedintele clubului, Valeriu Argăseală. În urma acestor tratamente, Steaua ar putea pierde în instanţă dreptul de a face transferuri.
"E incredibil ce mi s-a întâmplat doar pentru că am avut curajul să îmi cer drepturile contractuale şi dreptul la muncă", a declarat Croitoru, informează gsp.
Steaua are să îi plătească mijlocaşului de 28 de ani 60.000 de dolari restanţe salariale, jucătorul câştigând în Ghencea 120.000 de dolari pe an. Croitoru a dat în judecată Steaua şi a obţinut o sentinţă definitivă care obligă clubul să îi plătească drepturile salariale, dar nici acest lucru nu l-a înduplecat pe Argăseală. Preşedintele Stelei l-a ameninţat pe jucător că îl târăşte prin comisii şi încearcă să îl împiedice chiar de la a mai juca la Steaua II. Potrivit sursei citate, Argăseală l-a trimis pe Croitoru să îşi caute echipă, dar apoi nu a recunoscut acest lucru şi l-a reclamat la Comisia de Disciplină a FRF pentru a-i desface contractul de muncă deoarece ar fi lipsit nemotivat de la antrenamente.
"O să te plimb pe la toate Comisiile, ca să nu mai ai curajul să te pui cu mine!", a declarat Croitoru că i-ar fi spus Argăseală.
"Primul memoriu fusese făcut pentru o presupusă lipsă nemotivată de la antrenamente pe perioada cât fusesem plecat la probe cu acordul scris al clubului şi cu semnătura domnului Argăseală. Cel de-al doilea cerea desfacerea contractului de muncă, pe motiv că lipsisem 30 de zile de la antrenamente şi meciuri oficiale. Nu ştiu cum venea asta, pentru că în ianuarie nu fusese niciun meci oficial, s-a plâns Croitoru.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close