Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Argăseală nu se teme de fanii lui Ujpest: Nu ne aşteaptă iadul acolo

Argăseală nu se teme de fanii lui Ujpest: Nu ne aşteaptă iadul acolo

Argăseală nu se teme de fanii lui Ujpest: Nu ne aşteaptă iadul acolo
22 Iul 2009   •   13:56

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, i-a asigurat pe fanii formaţiei sale că nu vor avea probleme în Ungaria cu fanii lui Ujpest.

După injuriile şi cutiile de bere aruncate din tren pe ruta Curtici - Bucureşti, de către fanii maghiari, dar şi după ce galeria Stelei a afişat un banner jignitor la adresa lor, românii se aşteaptă la ce e mai rău în Ungaria, la manşa secundă a turului doi preliminar al Europa League. Argăseală i-a asigurat însă pe cei 700 de fani că vor fi în siguranţă. "Nu ne aşteaptă iadul acolo. Ne aşteaptă un meci de calificare şi atât. Nu va fi niciun pericol pentru suporterii Stelei care vor veni. Îi asigur de asta", a spus Argăseală, citat de Mediafax.

"Chiar marţi am stabilit ultimele detalii cu Jandarmeria şi le vom asigura protecţie prin intermediul jandarmeriei şi a poliţiei ungare. Am făcut demersuri şi la consulatul român de la Budapesta, aşa încât vom avea asigurate toate condiţiile pentru desfăşurarea unei competiţii sportive în condiţii de siguranţă".

Referitor la lot, Valeriu Argăseală a mai spus că Steaua nu va mai aduce niciun jucător. "Emeghara va reveni într-o lună şi o săptămână, iar Ovidiu Petre va reveni în aproximativ trei luni. Pe Rada îl lăsăm să plece. În aceste momente suntem în discuţii cu o echipă din Turcia, dar şi cu altele. Zapata a spus că nu s-a gândit să plece de la Steaua, pentru că Steaua i-a oferit şansa să apere în sezoanele trecute şi în niciun caz nu se poate gândi la plecare", a precizat Argăseală.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valeriu Argaseala
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close