Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Armata înființează noua Steaua. Cine este finanțatorul echipei

Armata înființează noua Steaua. Cine este finanțatorul echipei

Armata înființează noua Steaua. Cine este finanțatorul echipei
Sursa foto: foto: pixabay.com
16 Mai 2016   •   17:43

La cateva zile dupa ce Armata a anuntat ca va organiza "o licitatie internationala" pentru a infiinta o noua echipa de fotbal Steaua, a aparut deja primul om de afaceri care si-a manifestat intentia de a participa, scrie Ziare.com.

Este vorba despre omul de afaceri Eduard Koler din Severin, care spune ca a infiintat deja o societate comerciala din dorinta de a prelua marca Steaua de la Armata.

Koler, membru in masonerie, are aceasta intentie inca de anul trecut, dar acum a revenit in prim-plan dupa anuntul facut de Armata saptamana trecuta.

El afirma ca intreg procesul ar mai putea dura insa ceva timp intrucat Armata se judeca in continuare cu Gigi Becali, de la care ar spera sa obtina despagubiri in valoare de 130 de milioane de euro.

"Ei vor merge in Justitie. Armata nu poate sa cedeze. CSA nu are dreptul sa cedeze prin lege. Si ei nu pot sa cedeze niste lucruri pe care le detin, cu titlu gratuit, catre X sau catre Y, fara sa aiba niciun fel de castig. Numai ca lucrurile astea vor dura. Nu ne ramane decat sa asteptam pana cand se linistesc lucrurile si... Mie imi place ideea asta: vor face licitatie internationala.

×
Subiecte în articol: steaua armata
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close