Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Asociaţia Suporterilor Stelişti: "Nu renunţăm la proteste şi îl contestăm pe Stoichiţă, omul lui Becali"

Asociaţia Suporterilor Stelişti: "Nu renunţăm la proteste şi îl contestăm pe Stoichiţă, omul lui Becali"

Asociaţia Suporterilor Stelişti: "Nu renunţăm la proteste şi îl contestăm pe Stoichiţă, omul lui Becali"
Sursa foto: suporteri steaua
07 Oct 2009   •   13:48

Suporterii Stelei nu renunţă la a-l contesta pe patronul Gigi Becali, în ciuda ameninţărilor făcute de acesta la finalul meciului din Liga I între Steaua şi Gloria Bistriţa. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a anunţat, prin intermediul site-ului suporterilor echipei, a anunţat că nu se va renunţa la contestarea lui Becali şi a lui Stoichiţă, acesta din urmă fiind considerat "angajat al patronului, nu al Stelei".
Suporterii le-au cerut jucătorilor să înţeleagă că protestele nu îi vizează pe ei, după ce aceştia se declaraseră dezamăgiţi de lipsa de sprijin pe care o simt, fanii fiind prea ocupaţi cu scandările la adresa lui Becali pentru a mai încuraja echipa.
"În primul rând, ne adresăm jucătorilor echipei Steaua, pentru a le menţiona încă o dată că acest protest nu îi vizează pe ei. Întelegem că jucătorii sunt plătiţi de către clubul pe care George Becali îl conduce şi tocmai de aceea nu avem pretenţia că aceştia să se alăture protestului nostru. În acelaşi timp însă, îi rugăm să se abţină de la orice declaraţii, pentru a nu cădea la mijloc într-un ?război? care nu îi priveşte. Nu în ultimul rând, suntem conştienţi ca protestul anti-Becali se răsfrânge şi asupra carierelor lor şi a rezultatelor Stelei din acest sezon, dar, dacă acesta e preţul pe care trebuie să-l plătim cu toţii pentru ca Steaua să scape de cel care o distruge, îl vom plăti.", a anunţat Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti.
Spre nefericirea antrenorului Mihai Stoichiţă, acesta nu va ieşi prea curând din gura suporterilor.
"Precizăm că antrenorul Mihai Stoichiţă va fi contestat în continuare, nu pentru jocul sau rezultatele echipei, ci pentru ca la ora 2 noaptea, după demiterea ruşinoasă a lui Cristiano Bergodi, a acceptat fără remuşcări să între în slujba nu a Stelei, ci a lui George Becali.", au anunţat suporterii stelişti.
Steliştii îşi cheamă la "război" gloriile, foşti jucători şi antrenori ai clubului care, în acest moment, este în decădere. Hagi, Ienei, Lăcătuş sau Iordănescu au fost îndemnaţi de fani să se alăture protestului în cazul în care vor ajunge să aibă aceeaşi părere despre viitorul sumbru către care se îndreaptă clubul.
"AISS le cere tuturor gloriilor roş-albastre, de la Ilie Savu la Gică Hagi, de la Tudorel Stoica şi Gabi Balint la Anghel Iordanescu şi de la Emerich Ienei la Marius Lăcătuş, să se gândească dacă Steaua de azi are un viitor cu George Becali la conducere! Să se întrebe dacă clubul de azi mai urmează calea şi valorile pentru care au transpirat odinioară. Până la a formula critici la adresa protestului suporterilor, îi rugăm pe toţi marii sportivi roş-albaştri să se întrebe dacă Steaua mai poate rezista cu George Becali la conducere. [...] Considerăm că se impune o atitudine prin care toţi aceştia să sublinieze efectele gesturilor lui Becali, alăturându-se protestelor noastre.", au cerut suporterii Stelei, prin intermediul site-ului suporterilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close