Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Mioveni şi obţine prima victorie din noul sezon

Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Mioveni şi obţine prima victorie din noul sezon

Astra Ploieşti câştigă cu 1-0 la Mioveni şi obţine prima victorie din noul sezon
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    12 Aug 2011   •   20:56

Astra Ploieşti a câştigat cu 1-0 pe terenul lui CS Mioveni, în primul meci din etapa a treia din Liga I, şi a obţinut prima victorie din noul sezon, chiar la debutul lui Marius Şumudică pe banca prahovenilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de Miguel, în minutul 20.

 
După trei etape, CS Mioveni rămâne cu 0 în dreptul punctelor şi al golurilor marcate, anunţându-se încă de acum una dintre favoritele la retrogradare.
 
După un început de meci plictisitor şi fără ocazii pentru vreuna dintre echipe, atmosfera s-a încins brusc în minutul 20, atunci când Miguel a marcat în urma unui corner, trezind furia gazdelor, care au acuzat faptul că mingea trimisă cu capul de fundaşul Astrei nu a depăşit linia porţii.
 
Reluările au arătat însă că decizia tuşierului Szekely de a valida golul a fost una corectă, astfel că jucătorii din Mioveni s-au trezit şi conduşi, şi fără antrenor, Ionuţ Popa fiind trimis în tribune de Cristi Balaj pentru proteste.
 
Partida s-a mai animat din acel moment, iar gazdele au fost în două rânduri aproape de egalare pe finalul primei reprize. Mai întâi, Dică a arătat de ce nu mai joacă la Steaua, în minutul 40, când a ratat incredibil din 6 metri, iar Tănasă, scăpat singur, a fost blocat în ultimul moment de Silviu Lung jr exact înainte de pauză.
 
Strătilă putea dubla avantajul ploieştenilor în minutul 55, dar a greşit la finalizare, după ce lucrase foarte bine restul fazei. Replica Mioveniului a venit prin Ayza, care a trimis peste din careu, şi prin Neaga, fostul stelist fiind aproape de egalare la chiar prima atingere de balon.
 
Ultimele minute s-au jucat aproape exclusiv în jumătatea Astrei, dar Dina a ţinut să joace rolul eroului negativ pentru echipa lui Ionuţ Popa, nereuşind să introducă în poartă mingea centrată de Tănasă (86) şi primind cartonaşul roşu pentru un cot aplicat lui Miguel (90). Ploieştenii au reuşit să-şi păstreze avantajul minim, iar sărbătorile organizate în cinstea zilelor oraşului Mioveni nu au început deloc bine.
 
CS Mioveni: Hăisan - Voicu, Olteanu, Miulescu, Neagu - Gheorghe (C. Ionescu 52), Mărgăritescu, Naidin (Neaga 77), Ayza - Dică (Dina 66), Tănasă
 
Astra: Lung - Mihalache, Bruno Muguel, Goian, Junior Morais - Seto, N'Doye - Strătilă, Fatai (Ologu 65), Stan (C. Matei 70) - Miranda.
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close