Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Au ratat "nunta de argint". După 20 de ani la Gloria alături de Pădureanu, Horoba pleacă la Mediaş

Au ratat "nunta de argint". După 20 de ani la Gloria alături de Pădureanu, Horoba pleacă la Mediaş

Au ratat "nunta de argint". După 20 de ani la Gloria alături de Pădureanu, Horoba pleacă la Mediaş
Sursa foto: ioan horoba
31 Mar 2009   •   13:03

Ioan Horoba, director sportiv la clubul de fotbal Gloria Bistriţa, a decis să plece după nu mai puţin de 20 de ani în care a fost devotat formaţiei alb-albastre. Destinaţia sa este, acum, Gaz Metan Mediaş, echipă la care va ocupa o poziţie similară. Horoba nu a ezitat să recunoscă faptul că unul din motivele plecării este că nu se regăseşte în unele din gândirele care se găsesc la Gloria Bistriţa.
"Tocit" după 20 de ani în acelaşi loc de muncă, aşa cum a declarat el însuşi, Horoba şi-a depus demisia marţi, cu gândul deja la importanta schimbare. Venit la Bistriţa în urmcă cu peste 20 de nai, el spune că nu se mai regăsea la clubul partonat de Jean Pădureanu, cu care a fost coleg atât de mult timp.
"Decizia mea a fost mai veche, iar acum s-a concretizat. Am ales să plec la Gaz Metan pentru că sunt nişte oameni care m-au dorit acolo şi vreau sã fac acolo ce n-am reuşit să fac la Bistriþa în ultima vreme. Plec după 20 de ani şi patru luni în care am activat la Gloria Bistriţa. A fost doar al doilea loc de muncă al meu, o viaţã de om. Mă duc cu mare regret de aici, dar asta este, vine vremea când trebuie sã mai schimbi, că te mai toceşti. Sunt alte gândiri la Bistriţa în care eu nu mă regăsesc", a declarat Ioan Horoba pentru Mediafax.
Rămâne, însă, o problemă. Horoba pleacă de la o echipă care nu a mai avut de mult emoţii cu retrogradarea în ligile secunde la una care abia a venit din Liga 2 şi nu poate oferi nici o garanţie de rămânere aici. În consecinţă, acesta a declarat că, deşi va face tot pentru ca echipa sa să nu pice în liga secundă, nu va părăsi "corabia" nici dacă acest lucru se va întâmpla.
"Nu este o condiţie sã se salveze Gaz Metan Mediaş de la retrogradare, să vin în postură de salvator, că doar nu sunt eu acela. Dar eu zic că sunt şanse destul de mari, dacă punem toţi umărul, să ne salvăm de la retrogradare. Şi aş vrea şi Gaz Metan şi Gloria Bistriţa să se salveze de la retrogradare. Voi rămâne la Gaz Metan chiar dacă echipa retrogradează, dar sper să nu se întâmple lucrul ăsta", a conchis noul director al Gaz Metan Mediaş, conform sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close