Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Balint asigură: "Jucătorii nu au nevoie de psiholog, echipa va juca altfel în derby-uri"

Balint asigură: "Jucătorii nu au nevoie de psiholog, echipa va juca altfel în derby-uri"

Balint asigură: "Jucătorii nu au nevoie de psiholog, echipa va juca altfel în derby-uri"
Sursa foto: gabi balint
25 Mar 2009   •   22:06

Tehnicianul echipei de pe Bega, Gabi Balint, nu este de acord cu cei care spun că jucătorii săi au nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a-şi intra în ritm. Fostul internaţional român crede că antrenorul trebuie să ţină şi loc de psiholog la echipă şi are încredere că FC Timişoara va arăta un fotbal mult mai bun în derby-uri.
Metodele folosite de Balint cu jucătorii săi au fost aspru criticate în ultima perioadă, iar tehnicianul a ţinut să precizeze de ce a ţipat la staff-ul său în pauza meciului de la Ploieşti din weekend, cu CS Otopeni, care s-a terminat co scorul de 2-2.
"Nu este nevoie de un psiholog, eu cred că întotdeauna antrenorul trebuie să fie şi un bun psiholog. Eu am o relaţie bună cu jucătorii, chiar dacă mai ţip la ei, cum am ţipat în pauza meciului trecut. Câteodată, e nevoie şi să-i trezeşti. Meciurile noastre cu echipele din partea superioară a clasamentului vor arăta altfel decât cele de până acum, veţi vedea. În cantonamentele din iarnă, au fost jocuri de pregătire, cu un alt tempo, fără miză. Jucătorii nu au simţit o încătuşare, au fost mult mai relaxaţi în exprimare. Acum, în campionat, se joacă pe puncte şi normal că presiunea este mai mare." a declarat antrenorul formaţiei "Viola" pentru Mediafax.
Balint a creat unele controverse şi atunci când şi-a criticat public un jucător, pe Gigel Bucur, despre care a spus că este labil psihic. În cele din urmă, tehnicianul a revenit asupra propriilor declaraţii şi a declarat că vroia să spună, de fapt, că jucătorul este blocat psihic şi are nevoie de reuşite pentru a-şi reveni.
"Îmi cer scuze faţă de Gigel Bucur, după ce am spus că este puţin labil psihic. Nu am vrut să se înţeleagă greşit. Este normal ca o persoană care pune mult suflet să sufere atunci când lucrurile nu ies aşa cum ar trebui. Să zicem că este vorba despre un blocaj, iar el îl va depăşi. E un lucru bun pentru Bucur cã a fost chemat la echipa naţională, simte că este nevoie acolo de el, iar asta îl va ajuta", a încheiat Balint conform sursei menţionate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint FC Timisoara Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close