Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bani doar pentru titlu. Steaua oferă cea mai mare primă din fotbalul românesc

Bani doar pentru titlu. Steaua oferă cea mai mare primă din fotbalul românesc

Bani doar pentru titlu. Steaua oferă cea mai mare primă din fotbalul românesc
13 Iul 2009   •   14:16

Jucătorii Stelei nu primesc niciun ban dacă trec de Ujpest, însă se pot îmbogăţi în cazul în care vor cuceri titlul, după o pauză de 4 ani. Suma promisă de conducerea din Ghencea pentru îndeplinirea obiectivului este de 250.000 de euro, cea mai mare primă vehiculată vreodată în fotbalul românesc

Obiectivul principal al formaţiei din Ghencea rămâne câştigarea titlului şi participarea în grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă îşi doresc şi un parcurs cât mai lung în Europa League, o competiţie mult mai interesantă şi atractivă financiar decât fosta Cupă UEFA, steliştii îşi pot umple buzunarele doar dacă nu dau greş în campionat. Aceasta după ce conducerea din Ghencea a fixat primele de obiectiv pentru sezonul următor. Astfel, în cazul în care vor ieşi campioni la vară, jucătorii Stelei vor primi un bonus record, de 250.000 de euro.

Pentru a-şi atinge obiectivul, Steaua a mai făcut o achiziţie. Oficialii clubului au ajuns la un acord cu Andrej Komaci, jucător din naţionala Sloveniei. Komaci este mijlocaş defensiv, post deficitar în echipa lui Cristiano Bergodi, şi vine liber de contract. Ultima oară el a jucat la suedezii de la Djurgarden şi are 38 de selecţii în echipa naţională, fiind prezent în teren şi la dubla cu România din preliminariile EURO 2008.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close