Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bătaie la meci. Oficialii echipelor UTA Arad şi Poli Timişoara şi-au cărat pumni

Bătaie la meci. Oficialii echipelor UTA Arad şi Poli Timişoara şi-au cărat pumni

Bătaie la meci. Oficialii echipelor UTA Arad şi Poli Timişoara şi-au cărat pumni
Sursa foto: Foto: newsbucovina.ro
01 Oct 2011   •   23:56

Bătaie la meciul de fotbal dintre UTA Arad şi Poli Timişoara, dar nu între jucătorii încinşi de joc, ci între oficialii celor două echipe. Cuvintele nu au fost îndeajuns pentru a rezolva o dispută apărută pe teren, aşa că atunci când s-au văzut la vestiare, şi-au împărţit şi pumni, pentru a nu lăsa lucrurile neterminate.

Nici galeriile celor două cluburi nu au fost foarte paşnice. Doar trupele jandarmeriei, echipate pînă-n dinţi, au reuşit să le ţină departe. Fără a se putea apropia unii de cealalţi, fanii timişoreni şi cei arădeni s-au întrecut în sloganuri şi înjurături aruncate peste umerii jandarmilor.

Dar disputele verbale ale galeriilor au fost transformate în bătaie de către directorul sportiv al echipei din Timişoara, Daniel Stanciu şi antrenorul secund al arădenilor, Dan Stupar.

Enervat de comentariile făcute de oficialul timişorean la adresa arbitrajului, antrenorul de la UTA, Dan Stupar l-a lovit cu pumnul pe adversarul de la Timişoara şi l-a trimis la spital.

Ca să nu rămînă mai prejos, directorul sportiv al echipei Poli Timişoara a depus o plângere penală împotriva secundului arădean.

 






×
Subiecte în articol: Poli Timisoara echipe fotbal oficiali
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close